Billeje i Groningen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Groningen

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Groningen der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Groningen

Sixt Biludlejning i Groningen

Sixt Biludlejning i Groningen

Elsker du kombinationen mellem det landlige præg og den ungdommelige puls, er et ophold i Hollands Groningen et ideelt valg. Lej en bil og kør rundt i både byen og provinsen Groningen, der både omfatter prægtige naturparker, smukke historiske bygninger og livlige caféstrøg, hvor de universitetsstuderende gerne holder til. Sixt Biludlejning i Groningen giver dig chancen for at leje udlejningsbilen til opholdet, og du kan frit vælge mellem kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og varevogne, alt efter valget af Sixt kontor, via hjemmesiden eller telefonen. Groningen ligger i det nordøstlige Holland, og området er ret landligt i forhold til mange andre provinser i Holland. Selve Groningen er dog en sprudlende universitetsby, hvor man for alvor mærker byens puls på gader som Poelestraat, der har masser af restauranter og caféer. Når du kører rundt i Groningen i din Sixt bil, støder du også på en række historiske bygninger, der rager noget op i vejret. Én af disse er Martini tårnet, et af Hollands højeste, der har været en del af Groningen i mere end 500 år. Kravl op i tårnet og få en formidabel udsigt over din destination. Billeje i Groningen bør også føre dig direkte mod Groninger Museum, der bl.a. kan fremvise flere af Rembrandts malerier. Selve museumsbygningen er også en oplevelse i sig selv, da formen er ret innovativ og fremstår ret farverig i bybilledet. Kører du lidt uden for byen, finder du også flere af de karakteristiske vindmøller samt nationalparken Lauwersmeer, hvor du bl.a. kan tage på kanotur.
Udflugtsmuligheder fra Groningen

Udflugtsmuligheder fra Groningen

Med billeje i Groningen har du alle muligheder for at indlægge en række udflugter i dit program. En mulighed kunne være at køre fra provinsen Groningen og videre ind i Friesland, hvor du finder flere søer og øer, der indbyder til en rækkefriluftsaktiviteter. En lille time fra Groningen finder du desuden den charmerende fæstningsby Bourtagne, hvor du kan tage på en historisk rejse. En tredje mulighed er at tage fra Groningen og ud mod kystlinjen, ned mod Amsterdam. Turen tager ca. 2 timer.
Lej din bil i Groningen her og nu

Lej din bil i Groningen her og nu

En god planlægning er nøglen til et vellykket ophold. Du kan reservere din udlejningsbil i Groningen allerede i dag ved at vælge den ønskede kategori her på hjemmesiden eller ved at ringe direkte til vores dygtige team. Med forhåndsreservationen af biludlejning i Groningen er du sikker på, at din udlejningsbil står klar ved ankomsten.
Show more
Godt at vide når du lejer i Groningen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Groningen?
For at leje bil hos SIXT i Groningen skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Groningen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Groningen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Groningen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 59 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
FAQs om lejemål i Groningen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Groningen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Groningen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Groningen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Groningen

Vis mere