Billeje i Den Haag

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Den Haag

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Haag Hovedbanegård der starter den 09.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Den Haag

Sixt Biludlejning i Den Haag

Sixt Biludlejning i Den Haag

Lej en bil i Den Haag og oplev Hollands regeringsbygninger, kongepaladser samt Den Internationale Domstol. Den Haag er dog også en løssluppen by med masser af natteliv, interessante antikvitetsbutikker samt et lækkert strandareal, hvorfor du vil føle dig underholdt dag efter dag. Vælg Sixt Biludlejning i Den Haag og oplev denne fantastiske hollandske by, der er en af landets mest elskede destinationer. Vi kan tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorier såsom stationcars, 4x4, økonomibiler, cabrioleter og sportsvogne. Eftersom Den Haag både er regeringsby og kongeresidens, får du med Sixt billeje i Den Haag masser af oplevelser med i bagagen, når du kører rundt i byen. Kongepaladset ligger i Noordeinde og huser også de kongelige haver samt de kongelige stalde. Dette er ganske enkelt et fantastisk udflugtsmål for alle, der har en forkærlighed for monarkiet. Parlamentsbygningen finder du midt i bykernen.En anden af de absolutte topseværdigheder i Den Haag er Fredspaladset, der bl.a. er hjemsted for Den Internationale Domstol. Det er muligt at komme på en rundvisning i det smukke palads, hvor fredsflammen brænder i den evige tro på fred. Med et besøg i Den Haag bør du også tage turen forbi Mauritshuis Museum, hvor du bl.a. finder det verdensberømte motiv Pigen med Perleørering. Den Haag har historisk set været en vigtig kunstby,og i dag afspejler dette sig i de mange antikvitetsbutikker, der ligger overalt i byen. Den Haag er samtidig en grøn by med masser af parkarealer, og kører du Sixt bilen mod molen i Schveningen får du adgang til et strandareal med masser af forlystelser og restauranter.Den Haag er kort sagt en by, der har lidt af det hele!
Billeje i Den Haag fører dig til Delft og Rotterdam

Billeje i Den Haag fører dig til Delft og Rotterdam

Med biludlejning i Den Haag har du en række udflugtsmuligheder hvis du gerne vil have lidt variation under opholdet. En indlysende mulighed er at tage videre mod Delft, der blot ligger små 20 minutters kørsel fra Den Haag. I byen finder du bl.a. kirkerne Oude Kerk og Nieuw Kerk, og i bykernen finder du desuden mange af de smukke kanaler, som ellers forbindes med Amsterdam. I folkemunde går Delft da også under betegnelsen mini Amsterdam. Det er også særligt interessant at følge i malerens Johannes Vermeers fodspor, når du allerede har set hans mesterværk Pigen med Perleørering i Den Haag. Du kan også køre videre mod Rotterdam med et utal af arkitektoniske kunstværker.
Show more
Godt at vide når du lejer i Den Haag
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Den Haag?
For at leje bil hos SIXT i Den Haag skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Den Haag.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Den Haag?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Den Haag. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 810 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
FAQs om lejemål i Den Haag
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Den Haag?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Den Haag?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Den Haag?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Den Haag

Vis mere