Billeje i s Gravenhage

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i s Gravenhage

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Haag Hovedbanegård der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved s Gravenhage

Sixt Biludlejning i S Gravenhage

Sixt Biludlejning i S Gravenhage

Sixt Biludlejning S Gravenhage byder velkommen til Hollands tredjestørste by Haag, hvor der venter dig en spændende kombination af velbevaret arkitektur, hyggelige stunder ved stranden, kultur og butikker. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning S Gravenhage er du godt rustet til at komme omkring, og du sikrer dig et ophold med en meget høj grad af fleksibilitet, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du ganske enkelt får så meget ud af din tid som muligt. Kombinationen af billeje i S Gravenhage og byens gode beliggenhed betyder samtidig også, at du har mulighed for at tage på spændende dagsudflugter, og uanset om du vil et smut til Rotterdam, Amsterdam eller bare vil mærke vinden i håret langs kysten, bør du vælge Sixt Biludlejning som din rejsemakker!Haag eller S Gravenhage, som byen også hedder, er nok mest kendt for at være hovedsæde for Den Internationale Domstol, men byen er samtidig et af Hollands mest attraktive og velbesøgte rejsemål, som blandt andet byder på spændende arkitektur i form af den centrale plads Plein og det berømte Binnenhof, som siden middelalderen har huset landets forskellige regeringer og konger. Derudover er Hollands kulturelle arv også fint repræsenteret i byen i form af et museum for den berømte maler M.C. Escher. Her er der nok at udforske, og det kan passende ske via Sixt billeje i S Gravenhage. Trænger du til at komme lidt ud af byen, er det bare at tage Sixtbilen til Scheveningen, der er berømt for sit flotte strandområde med den lange mole. Forsøg dig med kiteboarding eller windsurfing, eller måske vælger du blot at nyde en kop kaffe på det flotte gamle Kurhaus fra 1885, der vidner om områdets lange historie som turistattraktion.
Sixt og de mange kvalitetsbiler

Sixt og de mange kvalitetsbiler

Billeje i S Gravenhage kan bookes lynhurtigt her på siden, men vores service er også tilgængelig over telefonen, ligesom vi altid byder dig indenfor på vores hollandske kontor, hvad enten du har forhåndsreserveret eller ej. Du finder vores kontor centralt beliggende ved byens hovedbanegård, og vores imødekommende personale kan som altid præsentere et alsidigt sortiment, som består af både personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr, så tilføj det gerne i bestillingsprocessen. Lej en bil hos Sixt S Gravenhage og lad os bidrage til, at dit ophold i Haag bliver noget helt særligt! Kontakt os allerede i dag!
Show more
Godt at vide når du lejer i s Gravenhage
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i s Gravenhage?
For at leje bil hos SIXT i s Gravenhage skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i s Gravenhage.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i s Gravenhage?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i s Gravenhage. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 812 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
FAQs om lejemål i s Gravenhage
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i s Gravenhage?
Kan jeg booke et langtidslejemål i s Gravenhage?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i s Gravenhage?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in s Gravenhage

Vis mere