Billeje i Deventer

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Deventer

* Priserne er udregnet den 04.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Apeldoorn der starter den 11.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Deventer

Sixt Biludlejning i Deventer

Sixt Biludlejning i Deventer

Lad vores filial Sixt Biludlejning Deventer sørge for transporten, når du begiver dig ud på eventyr i Salland regionen med hyggelige Deventer som din base. Her finder du som altid et godt udvalg af biler til gode priser, og vi er sikre på, at du bliver glad for den fleksibilitet, en udlejningsbil fra Sixt giver dig, når du skal rundt på dagsture i området. Deventer er autentisk hollandsk charme, når det er allerbedst, og uanset om du er tiltrukket af byens historie og atmosfære, eller om du i stedet ser den som en base for ture til de omkringliggende byer, så bliver den lejede bil et altafgørende element. Skal vi være din nye rejsemakker i Holland? Selvom Deventer ikke er en af Hollands større byer, er her alligevel masse at tage sig til, og en dag i byen kan sagtens inkludere både en arkitektonisk rejse tilbage i tiden, et besøg på det historiske museum, spændende restauranter og barer i det hyggelige område omkring det gamle marked, når dagen går på hæld. Her er med andre ord lidt af det hele, og med byens overskuelige størrelse, er det nemt at føle sig hjemme på kort tid. Selvom den charmerende by indbyder til at køre på opdagelse i bykernen, er der dog også masser af gode muligheder for at tage Sixtbilen og komme ud for at opleve lokalområdet. Her kan man med fordel tage en tur til Apeldoorn eller Zwolle, begge hyggelige byer, som emmer af autentisk charme, samt til hovedstaden Amsterdam. Derudover er der også mulighed for at besøge de flotte nationalparker Veluwezoom og Hoge Veluwe, som ligger ca. 20 km mod syd. Billeje i Deventer kan derfor varmt anbefales til den eventyrlystne bilist!
Ekstraudstyr med den lejede bil

Ekstraudstyr med den lejede bil

Billeje i Deventer er en smal sag, når du vælger Sixt. Hos os er du nemlig altid sikker på at finde to ting, nemlig gode biler og god service. Sixt biludlejning i Deventer er en fuldendt service, da vi hellere end gerne udstyrer vores allerede toptunede bil med diverse udstyr. Er du interesseret i at leje en bil, kan din biludlejning i Deventer komme på plads på ingen tid, enten ved at ringe til os eller gennemføre bestillingen over nettet. Vi udlejer naturligvis også biler direkte i Deventer, når du vil slippe for trætte fusser, skal nå et akut møde eller drømmer om at komme længere ud i området.
Show more
Godt at vide når du lejer i Deventer
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Deventer?
For at leje bil hos SIXT i Deventer skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Deventer.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Deventer?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Deventer. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 135 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
FAQs om lejemål i Deventer
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Deventer?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Deventer?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Deventer?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Deventer

Vis mere