Billeje i Almelo

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Almelo

* Priserne er udregnet den 04.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Apeldoorn der starter den 11.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Almelo

Sixt Biludlejning i Almelo

Sixt Biludlejning i Almelo

Slå vejen forbi Sixt Biludlejning Almelo, hvis du planlægger at leje en bil til turen ned gennem Holland. Med valget af Almelo som din base og Sixt Biludlejning som din rejsemakker har du en helt ideel kombination, hvor du kan få oplevet nogle af de bedste sider af landet, og med udlejningsbilen fra Sixt får opholdet desuden noget ekstra fleksibilitet, hvis du har lyst til at tage på dagsture lidt længere væk. Med sin beliggenhed godt 30 km fra den tyske grænse er Almelo nemlig også et godt valg, hvis du vil tage et kig på eksempelvis storbyerne Dortmund og Düsseldorf eller endda Tysklands fjerdestørste by Køln. Lej en bil her og nu!Almelo rummer en intim og charmerende bykerne med gode butiksmuligheder og restauranter. Her har man et godt og overskueligt udgangspunkt for eksempelvis besøg i det nærliggende Apeldoorn, som i mange år har været kendt for sin nære tilknytning til det hollandske kongehus OrangeNassau samt den velbevarede gamle kulturby Zwolle, som ligger en kort køretur fra Almelo. Billeje i Almelo giver dog også mulighed for at komme endnu længere omkring, mens dagsture til det tyske Rhinland også eren oplagt mulighed. Hvad med at lade opholdet inkludere et besøg til Düsseldorfs berømte fjernsynstårn eller domkirken i Køln? Uanset om din biludlejning i Almelo sigter mod bestemte områder, eller du bare vil lade spontanitet råde, når du begiver dig ud på tur, er vi sikre på, at du nok skal blive begejstret for valget af Sixt.
Tryghed og effektivitet hos Sixt

Tryghed og effektivitet hos Sixt

Billeje til din ferie eller forretningsrejse i Almelo er en fornuftig investering, hvor du kombinerer trygheden ved at kunne drage fordel af den samme bil under hele opholdet, mens du lynhurtigt når dine destinationer, i stedet for mange minutters venten ved stoppesteder eller dyre billetter. Du finder vores kontor i charmerende Apeldoorn, som ligger omtrent 40 km mod sydvest, hvor udvalget af udlejningsbiler bl.a. bygger på økonomibiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr, har vi også styr på dette, gerne i kombination med vores andre serviceløsninger. Lyder vi som den rigtige rejsemakker for dig? Husk også, at vi er et af verdens største udlejningsfirmaer af biler, ligesom vores historie går helt tilbage til 1912 med opstarten i Tyskland. Vores troværdighed og ekspertise er derfor helt i top, og vi udlejer naturligvis kun kvalitetsbiler, altid til yderst fair priser.
Show more
Godt at vide når du lejer i Almelo
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Almelo?
For at leje bil hos SIXT i Almelo skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Almelo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Almelo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Almelo. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 135 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
FAQs om lejemål i Almelo
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Almelo?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Almelo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Almelo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Almelo

Vis mere