Billeje i Amsterdam

 

Mest populære i Amsterdam

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Amsterdam Schiphol Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Amsterdam

Sixt Biludlejning i Amsterdam

Sixt Biludlejning i Amsterdam

Er du i gang med at planlægge et forretningsophold, en weekendtur eller måske en bryllupsrejse til Amsterdam, så lej en bil i byen og få nem adgang til både små og store seværdigheder. Sixt Biludlejning i Amsterdam og omegn tilbyder dig alt fra varevogne og stationcars til sportsvogne, cabrioleter og økonomibiler, og du vælger udelukkende fra et katalog bestående af førsteklasses udlejningsbiler, der sætter nye standarder for billeje, ligesom vi er en af verdens førende udbydere. Vi hjælper dig endvidere gerne med ekstraudstyr og gode tips til turen, når du vælger at gøre brug af billeje i Amsterdam. Velkommen til Sixt i Holland! Amsterdam som feriedestination spiller på mange parametre. Nyd f.eks. de romantiske stunder på de mange kanaler, derløber gennem byen, eller i Vondelparken. Oplev det vilde og løsslupne Amsterdam i Red Light District eller tag på kulturrejse via besøgene i Anne Franks hus på Prinsengracht, Kongepaladset, Van Gogh Museet og Riijksmuseet. Du kan også tilfredsstille dit indre legebarn ved at køre til en af Hollands største forlystelsesparker, Duinreill, kun 20 minutter fra Amsterdam. Eller måske skal du shoppe langs de mange butiksgader og efterfølgende på diamantrundvisning hos Gassan Diamonds. Med billeje i Amsterdam kan du sågar vælge at aflægge Tulipanmuseet et visit for dernæst at køre direkte til blomsterparken Keukenhof, lidt uden for byen. Amsterdam er den helt rigtige destination, hvis du elsker en uhøjtidelig by, der overrasker gang på gang. Med biludlejning i Amsterdam har du en god chance for at få det hele med, og kan du slet ikke få nok af Holland, så bevæg dig f.eks. ned mod destinationer som Rotterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven, Bruxelles og Maastricht.
Sixt hjælper dig på mange fronter

Sixt hjælper dig på mange fronter

Med Sixt Biludlejning i Amsterdam kan du vælge inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og sågar varevogne. Det er desværre ikke muligt at reservere en bestemt model, når du forhåndsreserverer over telefonen eller via hjemmesiden. Denne vælges først ved ankomsten. Til gengæld giver vi dig mulighed for at køre Holland og Amsterdam tyndt i en førsteklasses bil, der typisk har kørt under 25.000 km og er under 1 år gammel. Du kan også bestille dit ekstraudstyr samt få gode tips til destinationen hos vores Sixt team. Vi er et af verdens førende biludlejningsfirmaer og kan derfor tilbyde dig ekspertise, professionalisme og en kundeorienteret service, uanset om du ønsker billeje i Amsterdam eller en af vores andre destinationer.
Show more

Godt at vide når du lejer i Amsterdam

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Amsterdam?
For at leje bil hos SIXT i Amsterdam skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Amsterdam.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Amsterdam?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Amsterdam. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 11329 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Køretøjet
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

FAQs om lejemål i Amsterdam

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Amsterdam?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Amsterdam?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Amsterdam?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?