Billeje i Eindhoven

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Eindhoven

Sixt Biludlejning i Eindhoven

Sixt Biludlejning i Eindhoven

Hvis du drømmer om at se lysets by i Holland, skal du et smut til designmetropolen Eindhoven, hvor du bl.a. finder Philips’hovedsæde. Eindhoven emmer af designperler, hyggelige butiksgader, innovative museer, og hvorfor ikke også nyde en koncert eller en god fodboldkamp med PSV Eindhoven på byens stadion? Med Sixt Biludlejning i Eindhoven får du ligeledes mulighed for at tage smutture til byer som Breda og Tilburg samt storbyerne Rotterdam og Amsterdam. Lej en bil i dag hos Sixt og forelsk dig hovedkulds i Holland. Eindhoven ligger i det sydlige Holland og er en af landets største byer. Metropolen er kendt vidt og bredt som værende et vaskeægte designmekka, og besøger du f.eks. Philips Museum, får du snart et endnu bedre indblik i den betydning, som elektronikgiganten har haft for Eindhoven og omegn. Er du en ivrig museums gænger, kan du også passende svinge bilen ind forbi Eindhovens Van Abbe Museum med moderne kunst, hvor du samtidig kan tage turen forbi den nærliggende Dommelflod. Et andet museumskig får du på byens fodboldstadion, der er hjemmebane for PSV Eindhoven. Gå på opdagelse på fodboldklubbens museum eller få en rundvisning på stadionet, der også ofte anvendes som koncertsted. Efter museumsbesøgene er det måske tid til en køretur til byens prominente butiksstræder, såsom Kleine Berg, Bergstraat, Kerkstraat eller butikscentret ved De Blob. Eller måske skal du lade bilen stå, hvis du vælger at besøge Stratumseind. Strøget, der indbyder til natteliv, pub crawl og lystige danserytmer i discolysets skær. Med billeje i Eindhoven er der kort sagt dækket op til fornøjelser for både store og små.
Gode udflugtsmuligheder Billeje i Eindhoven giver dig et væld af udflugtsmuligheder. Med en halv time til Tilburg kan du bl.a. nå både safariparken og en af landets største forlystelsesparker, De Efteling. Eller hvad med den historisk interessante Breda eller storbyerne Amsterdam og Rotterdam, der ligger under 2 times kørsel fra Eindhoven? Med Sixt biludlejning i Eindhoven kan du vælge mellem forskellige kontorer, alt efter hvad der passer dig bedst. Måske ønsker du at leje en bil allerede i lufthavnen? Eller måske skal du kun bruge en lejebil nogle få dage. Uanset om det gælder et weekendophold eller en kør selv ferie i Eindhoven og omegn, kan du vælge bilkategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Disse lejes over telefonen eller online, og bemærk her, at det desværre ikke er muligt at reservere bestemte bilmodeller.
Show more
Godt at vide når du lejer i Eindhoven
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Eindhoven?
For at leje bil hos SIXT i Eindhoven skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Eindhoven.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Eindhoven?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Eindhoven. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1492 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Eindhoven

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Eindhoven?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Eindhoven?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Eindhoven?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Eindhoven

Vis mere