Billeje
Finland
Oversæt
Finland
Ændre personlige oplysninger

Billeje Finland: Sixt Rent a Car

Lej en bil til opholdet i Finland og oplev de mange fordele ved at have valgt billeje frem for at satse på de offentlige transportmidler. Din bil afhentes direkte ved Sixt Biludlejning i Finland, og vores forskellige kontorer er placeret over et vidt geografisk område, så vælg den finske destination, der matcher dine rejsebehov. Sixt har mange års erfaring med at udleje biler til et globalt publikum, og vi fokuserer på kombinationen af en fremragende kundeservice og kvalitetsbiler. Vi har tilmed gjort bestillingsprocessen og afhentningen af din udlejningsbil hurtig og smidig, så du har mere tid til at nyde din billeje i Finland.

Sixt Biludlejning i Finland

Smukke Finland er kendt for sine store skove, fjelde og næsten 200.000 søer. Med en udlejningsbil har du gode muligheder for at udforske det store land og desuden gøre det i dit eget tempo. Oplev f.eks. landets hovedstad, Helsinki, hvor du kan træde ind på en række spændende museer, se den berømte tempelkirke, som er sprængt ind i enorm klippe, og spise god mad eller shoppe blandt de mange designerbutikker. Er du vild med naturoplevelser, kan du bl.a. styre Sixt bilen mod Jyväskylä i landets søområde, hvor du kan sejle i kano og fiske ved den fantastisk smukke sø eller tage på et roadtrip i Laplands højland nord for Polarcirklen. Her kan du dyrke skisport om vinteren ved de høje fjelde eller vandre om efteråret i områdets naturparker. I Rovaniemi kan du desuden besøge Polarcirkelhyttten samt Santa Claus Village, for ifølge finnerne, hører Julemanden hjemme på denne egn. Uanset hvad, er denne magiske landsby mod nord en fuldendt oplevelse for alle, der elsker julens mange glæder.

Med en Sixt bil er du rustet til eventyr

Sixt er virksomheden, der har udlejet biler siden 1912, og som i dag råder over mere end 4000 kontorer over hele kloden. Med billeje i Finland kan du opleve vores fremragende service fra vores hjælpsomme team, der altid er på plads. Hvis du har brug for information inden afrejsen, er du altid velkommen til at kontakte din foretrukne Sixt Biludlejning i Finland direkte, du er også velkommen til at spørge ind til services og udvalg. Sixt hjælper dig med at finde den helt rigtige bil, såsom en økonomibil eller en 4x4, samt det ønskede tilbehør. Det er tid til at opleve Finlands mange fantastiske destinationer, og med billeje via Sixt bliver vejen både lidt sjovere og nemmere.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice