Billeje i Oulu

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Oulu

Sixt Biludlejning i Oulu

Sixt Biludlejning i Oulu

Turen går til det nordlige Finland, hvis du planlægger at investere billeje i Oulu, også kendt som Uleåborg. Lej en bil og kom på ingen tid af sted til nationalparker, skipister, vandreruter, musikscener og strandarealer. Du har det hele inden for kort afstand, og med Sixt billeje i Oulu får du kvalitetsbilen, der er som designet til rundture i dette finske landskab, hvad enten det gælder en 4x4, stationcar eller økonomibil. Kvalitet til lave priser er nøgleordet hos Sixt, og vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan tilbyde dig inden for biludlejning!Som en af de største byer i Nordfinland har Oulu en masse på tapetet, når det gælder sightseeing! Hvad enten du er vild med klassisk musik, finske tangorytmer eller traditionel pop, har Oulu en række musikvenues, der passer til dine behov. Det kunne f.eks. være en aften med Oulu Symfoniorkester eller en trendy natklub. Byen er dog også rig på større museer, herunder kunstmuseet, hvis turen i Sixt bilen ikke går forbi videnskabscenteret Tietomaa. Biludlejning i Oulu er imidlertid også en god chance for at nyde nogle af de mange friluftstilbud, der venter i området. Måske er du til fart over feltet på ski eller snowboard i nationalparken Syöte, der ligger ca. 140 km fra Oulu. Her finder du også natursmukke ruter til både vandring og mountainbike, som er en god kontrast til turene i Sixt bilen. Området omkring Oulu er også velegnet til flere forskellige former for bådture, eftersom Oula ligger i Norra Österbotten ved Den Botniske Bugt, ligesom der er flere søer på egnen. Du befinder dig som bekendt i De Tusind Søers Land.
Investér i fleksibilitet

Investér i fleksibilitet

Dit største plus med en udlejningsbil er den store fleksibilitet, du får. Forestil dig, at du sidst på eftermiddagen får lyst til at tage en tur mod Oulus populære strandområde Nallikari og efterfølgende vil nyde en sen middag. Når du først har lejet din bil, sætter du selv din tidsramme og bliver så at sige egen herre over dit ophold. Har du lyst til at kaste dig ud i biludlejning i Oulu, kræver det blot, at du kontakter os telefonisk eller indtaster de forskellige oplysninger på vores hjemmeside. Denne reservation sikrer, at din bil står klar på det Sixt kontor, du har ønsket ved bestillingen. Herefter gælder det blot om at sætte kursen, og Sixt teamet er naturligvis klar til at guide dig gennem Finlandslandskab.
Show more
Godt at vide når du lejer i Oulu
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Oulu?
For at leje bil hos SIXT i Oulu skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Oulu.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Oulu?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Oulu. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 305 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,7)

FAQs om lejemål i Oulu

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Oulu?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Oulu?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Oulu?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Oulu

Vis mere