Billeje i Turku

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Turku

Sixt Biludlejning i Turku

Sixt Biludlejning i Turku

Med billeje i Turku kan du vælge at tage turen mod smukke domkirker, Mumitroldenes verden, de mere end 20.000 øer i den finske skærgård eller bygningsværker, der vidner om Turkus status som Finlands ældste by. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Turku og oplev alt, hvad denne mageløse by kan tilbyde dig, både når det kommer til spændende attraktioner og rekreative områder. Hos Sixt er vi klar til at hjælpe dig med udlejningsbilen, der bringer dig hurtigt mod målet, og du kan booke den allerede i dag via få klik eller ved at ringe til os.Et besøg i Turku sender dig mod det sydvestlige Finland, hvor du får en skøn beliggenhed ved floden Aura, ligesom rammerne nærmest ikke kunne være mere idylliske. Du er nemlig landet i en af landets få middelalderbyer, og kører du mod Turkoslottet, spoles tiden automatisk tilbage til det 13. århundrede. Er du heldig, kan du nå at nyde en koncert i disse smukke rammer. Et andet historisk højdepunkt i Turku er domkirken, der stammer fra 1300. Middelalderfortiden afspejles også i bymuseerne, hvor du får et dybere indblik i den særlige stemning, der hersker i Turku. Med billeje i Turku har du også rig mulighed for at nyde gavn af de forskellige oplevelser, der ligger i umiddelbar nærhed af byen. Du har f.eks. blot 20 minutters kørsel til forlystelsesparken Mumitroldenes Verden, der hylder det velkendte univers kendt fra Tove Janssons fortællinger, ligesom de mindste i familien kan få masser af action og eventyr i Väskiparken. Biludlejning i Turku kan også sende dig i retning af Helsinki, der ligger ca. 2 timer fra byen.
Biludlejning efter dine behov

Biludlejning efter dine behov

Sixt tager altid højde for dine personlige ønsker. Du kan f.eks. frit vælge, om du vil køre afsted i en stationcar, økonomibil eller cabriolet, alt efter det aktuelle udvalg, som din ønskede Sixt afdeling tilbyder. Vi er også klar til at imødekomme dine ønsker omkring forskellige former for ekstraudstyr. Vi er f.eks. klar til at udstyre din udlejningsbil med GPS navigation eller en autostol, så komforten er i højsædet. Med over 4000 internationale stationer fordelt i Norden og resten af verden gør vi bilferie til en fleksibel og ikke mindst billig løsning, og vi glæder os meget til at møde dig! Du bestiller nemt din udlejningsbil ud fra de oplistede kategorier. Bemærk venligst, at den endelige model præsenteres ved afhentningen på den finske afdeling.
Show more
Godt at vide når du lejer i Turku
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Turku?
For at leje bil hos SIXT i Turku skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Turku.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Turku?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Turku. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 98 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Turku

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Turku?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Turku?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Turku?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Turku

Vis mere