Billeje i Kittilae

 

Vores services ved Kittilae

Sixt Biludlejning i Kittilä

Sixt Biludlejning i Kittilä

Udlejningsbilen venter på dig med Sixt billeje i Kittilä i det nordlige Finland. Vores kontorer verden over ligger i forbindelse med vigtige knudepunkter, heriblandt lufthavne, der er et godt udgangspunkt for din rejse. Det nordligste Finland byder på herlige naturoplevelser for alle aldre, og med en udlejningsbil når du hurtigt rundt til de forskellige seværdigheder. Teamet tager godt imod dig ved ankomsten til afdelingen og får dig bag rattet i din moderne, pålidelige Sixt bil på ingen tid. Bestil dit køretøj til ferien eller forretningsrejsen i dag via Sixt hjemmesiden eller via telefonisk kontakt, hvor vi hellere end gerne uddyber vores aktuelle tilbud.Rejsende, der har valgt at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Kittilä, får mulighed for at køre til byens mange fremragende attraktioner. Styr f.eks. gerne Sixt bilen mod julemandslandsbyen, hvor der bliver produceret nisser og julelegetøj. Julemandslandsbyen er et naturligt mørkt sted, selv om dagen, og disse omgivelser skaberen både afslappet og romantik atmosfære. Du kan også besøge Fell Laplands naturcenter, som ligger mellem Kittilä og Kilpisjarvi. Denne særlige region er fuld af bjerge, strande og vandområder, hvilket gør Kittilä ideel til vandreture i den nærliggende nationalpark. Der er desuden gode muligheder for at komme ud på et ægte eventyr med et rensdyrspand eller en hundeslæde. Oplev den smukke natur omkring dig, samtidig medat du er pakket godt ind og sidder behageligt på slæden. En udlejningsbil giver dig alle de optimale forudsætninger for at opleve smukke Kittilä og omegn.
Høj kvalitetog fleksibilitet på turen

Høj kvalitetog fleksibilitet på turen

Sixt Biludlejning i Kittilä har gjort det ekstra nemt at leje et køretøj i Nordfinland, hvilket enten kan gennemføres med et par klik på Sixt hjemmesiden eller over telefonen. De komfortable køretøjer fås i forskellige klasser, så alle behov og ønsker kan imødekommes. Sortimentet spænder fra de luksuriøse sportsbiler og praktiske minibusser til pålidelige og komfortable stationcars, økonomibiler og 4x4. Sixt har investeret i et topmoderne udvalg af biler, der sikrer, at kunder som dig kan nyde ferien eller forretningsrejsen i Kittilä ved at have adgang til egen bil. Derudover er der bl.a. mulighed for at inkludere en kaskobeskyttelse, praktisk GPS navigation eller en autostol til den yngste rejsende, ligesom du altid kan få registreret yderligere en fører på lejekontrakten med billeje i Kittilä. Afhent og returnér bilen, når det passer dig, og lad Sixt teamet gøre arbejdet for dig, når bilrejsen i Finlands nordligste egne skal planlægges.
Show more

Godt at vide når du lejer i Kittilae

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kittilae.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kittilae?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kittilae. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kittilae?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 59 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Kittilae

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kittilae?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kittilae?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kittilae

Vis mere