Billeje i Helsinki

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Helsinki

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Helsinki-Vantaa Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Helsinki

Sixt Biludlejning i Helsinki

Sixt Biludlejning i Helsinki

Har du nogensinde drømt om at se Helsinki, har du chancen her og nu. Med Sixt biludlejning i Helsinki sikrer du dig endda, at det bliver nemt at komme rundt i Finlands elskede hovedstad, hvor der både er forlystelsesparker til ungerne, smukke parker til det forelskede par, flotte bygningsværker til den historisk interesserede og masser af naturseværdigheder til dig, der er friluftsentusiast. Lej en bil og oplev alle Helsinkis herligheder, både inden for og uden for bykernen. Billeje i Helsinki bestilles på Sixt hjemmeside eller ved at kontakte os telefonisk.En af de største fordele ved at vælge biludlejning i Helsinki er, at du får nemt ved at passere strækningen mellem Vantaa Lufthavn og selve Helsinki. Du sparer tid på ikke at skulle tænke i transferløsninger og billetter til de offentlige transportmidler. Desuden giver bilen dig den fordel, at du fra Helsinki kan tage videre mod byer som Turku og Tampere, ligesom du kan besøge øer som eksempelvis Vallisaari. Bliver du imidlertid i Helsinki, får du en på opleveren. Væk dit indre legebarn med en tur i forlystelsesparken Linnanmäki eller smut en tur forbi den lokale zoologiske have. Den finske hovedstad inviterer dig også indenfor i Esplanade Park, hvor du kan få et grønt frirum fra turene i Sixt bilen eller kan nyde diverse events. Andre vigtige seværdigheder tæller domkirken, kunstmuseet Ateneum samt Det Olympiske Stadion, der var vært for sommerlegene tilbage i 1952. Med Sixt billeje i Helsinki kan du også nå ud til det historiske fort Suomenlinna fra 1748, der i tidens løb har beskyttet indbyggerne mod en russisk invasion. Du kan dog også vælge at tage på eventyr langs den finske sydkyst og lad eventyret føre dig ud på nye spændende veje.
Så hurtigt kan du leje en bil

Så hurtigt kan du leje en bil

Få klik med musen eller et enkelt opkald er alt, der skal til, hvis du vil gøre brug af vores tilbud om biludlejning. Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, hvorfor du kan forvente dig en både seriøs, hurtig og imødekommende behandling af din forespørgsel om en udlejningsbil. Du skal blot indstille dig på, at du bestiller ud fra vores oplistede kategorier såsom stationcars, 4x4 og økonomibiler og ej specifikke modeller. Når du ankommer til din endelige destination, står din bil klar hos den ønskede station, og nu er det blot op til dig at afgøre, om du skal køre mod øst, vest, nord eller syd!
Show more
Godt at vide når du lejer i Helsinki
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Helsinki?
For at leje bil hos SIXT i Helsinki skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Helsinki.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Helsinki?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Helsinki. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
FAQs om lejemål i Helsinki
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Helsinki?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Helsinki?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Helsinki?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?