Billeje i Kemi

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Kemi

Sixt Biludlejning i Kemi

Sixt Biludlejning i Kemi

Sixt Biludlejning Kemi byder dig velkommen til det nordvestlige Finland. Her, tæt på den svenske grænse og med en fremragende beliggenhed ud til Den Botniske Bugt, kan du glæde dig til et ophold, som byder på unikke oplevelser og et godt udgangspunkt for dagsture i området. Det sidste bliver ekstra nemt, når du vælger en udlejningsbil fra Sixt som din transportløsning på turen, og vi er sikre på, at du nok skal finde noget i vores alsidige udvalg, som falder i din smag. Når du vælger billeje i Kemi, bliver det også nemt og hurtigt at variere rejseprogrammet med et besøg i Finlands femtestørste by Oulu, som ligger ca. 100 km mod syd.Selvom man måske tænker, at en så nordligt beliggende by som Kemi er bedst at besøge om sommeren, er det faktisk først, når sneen falder, at byen byder på sine mest unikke attraktioner. Hver vinter bygges verdens største isslot i Kemi, og med tårne, der er over 20 meter høje, og en kilometer lange mure, er det en oplevelse, man sent glemmer. Derudover er byen også kendt for sin arktiske isbryder Sampo, der tilbyder udflugter i Den Botniske Bugt om vinteren. Vil du gerne supplere opholdet i Kemi med lidt byferie, er det bare at tage Sixtbilen mod syd til hyggelige Oulu, hvor du kan besøge byens kunstmuseum, videnskabsmuseet Tietomaa, prøve hundeslæder og komme helt tæt på de ellers sky rensdyr ude hos en af områdets rensdyrfarme.
Billeje i Kemi, både nemt, fleksibelt og prisvenligt

Billeje i Kemi, både nemt, fleksibelt og prisvenligt

Når du lejer en bil hos Sixt, giver du hele opholdet et løft. Det er slut med at bruge tid på køreplaner og dyre billetter, og i stedet har du tid til flere spændende oplevelser og eventyr! På vores kontorer i Kemi tilbyder vi et godt udvalg af firehjulstrukne køretøjer, lækre sportsvogne og cabrioleter samt personbiler og stationcars. Alle vores biler giver dig en maksimal komfort og sikkerhed på turen, og har du brug for en skræddersyet transportløsning med særligt ekstraudstyr, kan det også lade sig gøre. Vores kundeserviceafdeling er altid tilgængelig, hvis du har spørgsmål undervejs, og med en 24 timers returnering slutter eventyret først, når dit fly letter, eller dit tog forlader perronen. Med Sixt Biludlejning Kemi får du ganske enkelt mere ferie for pengene. Samtidig er vi et af de biludlejningsselskaber, der har været længst tid i branchen, hvorfor vi giver dig masser af tryghed.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kemi
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kemi.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kemi?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kemi. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kemi?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Kemi

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kemi?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kemi?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kemi

Vis mere