Billeje i Lahti

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Lahti

Sixt Biludlejning i Lahti

Sixt Biludlejning i Lahti

Afhent din udvalgte udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Lahti og kør ud i det sydlige Finland. Lahti er beliggende ca. 100 km nord for hovedstaden Helsinki, og du kan både nå vores kontor via bus, tog, fly og færge. Efter at have været i branchen i årevis har vi hos Sixt specialiseret os i at tilbyde forskellige komfortbiler af høj kvalitet, der passer til alle rejsetyper, hvad enten du som nyforelsket er på bryllupsrejse, som forretningsrejse skal besøge en del virksomheder på kort tid eller er på familietur. Hos Sixts kundeservice er du i øvrigt altid hjertelig velkommen med dine spørgsmål om udlejningsbilerne og diverse ekstraudstyr. Lad Sixt tage godt hånd om dig på bilrejsen, for så kan du i stedet fokusere på at lægge en slagplan for de ting, du ønsker at se.Sixt billeje i Lahti dig mulighed for hurtigt og smidigt at køre til forskellige historiske destinationer og fritidsaktiviteterne i denne storslåede by. Hvis du får lyst til at opleve museer på bilturen, kan du køre til Lahtis Historiske Museum, kunstmuseet Taide eller Skimuseet, som alle tre er et besøg værd. Du kan også sætte kurs mod den berømte Korskirke, der ligger i selve Lahti. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Lahti kan du desuden tage familien med til Laune Familiepark, hvor I sammen kan nyde masser af sjove indendørs og udendørs aktiviteter. Eller tag på en hyggelig dagstur i skønne Päijänne Nationalpark eller på den dejlige ø Enonsaari med fantastisk natur. Med en Sixt udlejningsbil kan du opleve meget mere på rejsen, som foregår helt og holdent i dit foretrukne tempo. Vi glæder os til at vise dig, hvilken frihed du opnår med billeje.
Moderne køretøjer samt praktisk tilbehør hos Sixt

Moderne køretøjer samt praktisk tilbehør hos Sixt

Hvis du gerne vil i gang med at planlægge din billeje i Lahti, har Sixt gjort processen enkel. Lej en bil direkte på hjemmesiden eller ring til os, hvis vi skal guide dig frem til den rette udlejningsbil. Sixt Biludlejning i Lahti tilbyder kvalitetsbiler, der passer til enkeltpersoner, grupper eller familier. Uanset om du er på udkig efter en luksus sportsvogn, en praktisk 4x4, økonombil, stationcar eller måske en rummelig varevogn, har Sixt kontoret en bil, der matcher behovet. Sixt tilbyder kun topmoderne, stilfulde og pålidelige biler, og hvis du leder efter yderligere tjenester og tilbehør, finder du disse beskrevet her på hjemmesiden, ligesom du altid kan give os et kald.
Show more
Godt at vide når du lejer i Lahti
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lahti.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lahti?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lahti. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lahti?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
FAQs om lejemål i Lahti
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lahti?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lahti?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lahti

Vis mere