Billeje i Oulu Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Oulu Lufthavn filial

Adresse

Lentokentaentie, 90461 Oulunsalo, Finland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Oulu Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Oulu Lufthavn (OUL) og kom nemt rundt i det nordlige Finlands største by. Det er desuden en af de mest populære turistdestinationer, da den på fantastisk vis forbinder den moderne puls med naturscenarier, der er enestående for det nordlige Finland. Byen har ganske enkelt noget for såvel kulturelskeren som livsnyderen, og den er derfor et besøg værd. Med Sixt Biludlejning i Oulu Lufthavn er du godt på vej til at få et fuldendt ophold, hvor du både får tid til natur og kultur. Hos vores afdeling i Oulu kan du vælge mellem stationcars, økonomibiler, cabrioleter, sportsvogne samt 4x4 og varevogne, og vi tilbyder desuden 24 timers returnering. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os telefonisk eller via hjemmesiden angående reservationer og spørgsmål.
Hovedbyen i det nordlige Skandinavien

Hovedbyen i det nordlige Skandinavien

Oulu Lufthavn ligger få kilometer fra Oulu, der på svensk går under navnet Uleåborg. Byen hører hjemme i Norra Österbotten ved Den Botniske Bugt. Byen er unik på den måde, at den forener friluftsaktiviteter med stemningen fra moderne storbyer. Du kan f.eks. besøge nationalparken Syöte, hvor der også venter skipister i alle former. Ainolan Puisto og Nallikaristranden er andre eksempler på dejlige områder. Med billeje i Oulu Lufthavn vælger du selv, om du skal på stranden eller vil opleve byens museer. Har du brug for flere tips, så kontakt os endelig.
Husk ekstraudstyret

Husk ekstraudstyret

Med Sixt billeje i Oulu Lufthavn får du tilbudt toptunede udlejningsbiler. Du kan også vælge nyttigt ekstraudstyr, herunder GPS navigation og autostole, der er med til at højne kørekomforten. Vi kan også hjælpe dig med at sætte et ekstra navn på lejekontrakten, ligesom vi tilbyder forsikringer. Som virksomhed har vi en lang og bred erfaring med biludlejningsservice, da vi har været i branchen siden 1912.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Oulu Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Oulu Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Oulu Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Oulu Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Oulu Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 125 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Oulu Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Oulu Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Oulu Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Oulu Lufthavn

Vis mere