Billeje i Kemi-Tornio Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Kemi-Tornio Lufthavn filial

Adresse

Lentokentäntie 75, 94500 Lautiosaari, Finland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00
Helligdage
08:00 - 21:00

Vores services ved Kemi-Tornio Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Kemi Tornio Lufthavn (KEM) og kør rundt i det nordlige Finland, hvor der nærmest venter et nyt friluftseventyr rundt om hvert hjørne. Det er kort sagt et paradis for dig, der vil nyde synet af Den Botniske Bugt, vil opleve samernes kultur, vil klappe rensdyr sammen med børnene og måske ønsker en afstikker til Julemandens landsby og Den Arktiske Cirkel. Kunne det blive mere perfekt? Ja! Med Sixt Biludlejning i Kemi Tornio Lufthavn kan du nemlig få friheden til at passere de mange charmerende egne i dit eget tempo. Måske vil du se solnedgangen fra din Sixt bil, eller måske jagter du sneeventyr i de tidlige morgentimer. Sixt sortiment bilmodeller i Kemi Tornio Lufthavn omfatter økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Book den ønskede kategori og tag af sted her og nu!
Oplev sneslotte og naturparker i Kemi Tornio

Oplev sneslotte og naturparker i Kemi Tornio

Kemi Tornio Lufthavn ligger i det nordlige Finland, mere præcist i Lapland. Det er en unik egn, og med en beliggenhed ved Den Botniske Bugt er der virkelig lagt op til et fantastisk ophold. Kemi og Tornio er to byer, der ligger kort fra hinanden, og de ligger tæt ved floden Kemijoki. Med billeje i Kemi Tornio kan du passende tage en tur forbi egnens stolthed, SnowCastle eller en af nationalparkerne. Det er naturligvis også oplagt at smutte forbi Roviemi med Santa Claus Village og kort afstand til Den Arktiske Cirkel.
Vi sidder klar ved tasterne

Vi sidder klar ved tasterne

Er du interesseret i at få fat i en udlejningsbil via Sixt billeje i Kemi Tornio Lufthavn, skal du blot ringe til os. Du kan også klare bestillingen over nettet, hvor du får en lettilgængelig oversigt over de forskellige bilkategorier, du kan vælge imellem. Vælg også blandt vores forskellige former for ekstraudstyr, såsom GPS.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Kemi-Tornio Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kemi-Tornio Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kemi-Tornio Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kemi-Tornio Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Kemi-Tornio Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kemi-Tornio Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kemi-Tornio Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Kemi-Tornio Lufthavn

Vis mere