Billeje i Rovaniemi

 

Mest populære i Rovaniemi

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Rovaniemi Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Rovaniemi

Sixt Biludlejning i Rovaniemi

Sixt Biludlejning i Rovaniemi

Ofte behøver man slet ikke at rejse så langt væk for at finde magien. Kigger du mod Finland og destinationen Rovaniemi, er det en skøn indgangsbillet til Lapland med sine rener, samerne og friluftseventyret, og få kilometer fra bygrænsen kan du møde Julemanden, for ja Santa Claus Village er hjemstavnen for en af verdens mest elskede skikkelser. Sixt biludlejning i Rovaniemi giver dig alle chancer for at opleve de egne af byen, der tiltrækker sig din opmærksomhed. Lej en bil allerede i dag og genfind magien under den nordiske himmel!Har du taget børnene med på bilferien til Finland, er Santa Claus Village få kilometer nord for Rovaniemi et absolut must. Her får du en totaloplevelse året rundt. Landsbyen er bygget op omkring et hyggeligt landskab, hvor du kan kigge forbi Julemandens postkontor, Snowworld, de mange restauranter eller den lokale gavebutik, hvis du synes, der er lidt for længe til jul. Billeje i Rovaniemi er desuden et oplagt bud til dig, der vil ud at opleve Laplands wildlife oplevelser, hvor der venter en række enestående oplevelser omkring Den Arktiske Cirkel. Besøg f.eks. dyreparkerne og få et fascinerende indblik i det rige dyreliv på disse egne, og med billeje i Rovaniemi har du alle muligheder for at nå både sikkert og hurtigt frem til de enkelte parker. Denne finske by er lettilgængelig, da den har sin egen lufthavn, og er du interesseret i biludlejning i Rovaniemi, kan du med fordel vælge at hente din bil allerede i lufthavnen.
Nemt at leje en bil

Nemt at leje en bil

Måske har du tit overvejet det, men har aldrig prøvet det. At leje en bil under ferien giver dig nærmest vinger grundet den store frihed, det giver at have adgang til sit eget køretøj. Især i en egn som Lapland er det guld værd at have en bil til rådighed, da flere af de største attraktioner ligger lidt uden for bykernen. Sixt billeje i Rovaniemi kan bestilles direkte over hjemmesiden, men det er også muligt at kontakte os telefonisk, hvis du foretrækker den personlige service. Her kan vi tage en snak om vores kategorier som 4x4, stationcars og økonomibiler, hvis vi da ikke lige skal nævne de favorable priser og vores store udvalg af ekstraudstyr. At leje en bil hos Sixt er således både nemt, praktisk billigt og trygt. Du får endvidere gavn af al den ekspertise, vi har samlet i mere end 100 år.
Show more

Godt at vide når du lejer i Rovaniemi

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Rovaniemi?
For at leje bil hos SIXT i Rovaniemi skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rovaniemi.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rovaniemi?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rovaniemi. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 299 anmeldelser
Køretøjet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,6)

FAQs om lejemål i Rovaniemi

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rovaniemi?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rovaniemi?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rovaniemi?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?