Billeje
Danmark
Oversæt
Danmark
Ændre personlige oplysninger

Billeje Danmark: Sixt Rent a Car

Sixt gør billeje i Danmark super nemt, og der tilbydes udlejningssteder mange centrale steder i landet, ved bl.a. lufthavne, havnebyer og større byer. Uanset hvilket behov du har ang. biludlejning i Danmark, så står Sixt klar med den rigtige lejebil til dig. Sixt kan tilbyde lejebiler til mange formål, og hvad enten du er på tur med familien, på forretningsrejse eller på romantisk tur med kæresten i Danmark, så har Sixt Danmark et kæmpe udvalg af udlejningsbiler, som omfatter bybiler, stationcars, firhjulstrækkere og sportsvogne.

Sixt Biludlejning i Danmark

På Sixt hjemmeside kan du reservere den bil, der passer dig bedst. Du kan også bestille alt det ekstraudstyr og de tilvalg du ønsker - bl.a. ekstra fører, ekstra forsikring eller barnesæde - og det hele står klar til dig ved den Sixt Biludlejning i Danmark, som du bestiller det til.

Billeje i Danmark, nemt og bekvemt

Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Danmark, er du fri for at bruge tid og kræfter på dyr og besværlig offentlig transport, og kan i stedet begive dig ud på de smukke danske landeveje i en lækker udlejningsbil. Danmark er et forholdsvist lille land, og der er aldrig længere end 50 km til kysten, så lige meget hvor i Danmark du kører hen, er det altid en god ide at medbringe håndklæde og badetøj. Danmark byder på et vidt forgrenet netværk af skønne landeveje, og de smukkeste af dem har fået navnet Margueritruten, som i alt tæller 3.600 km landevej, der løber forbi 200 af de vigtigste af seværdighederne i Danmark. Man kan altid kende Margueritrutens veje på deres brune skilt, som har en hvid/gul margueritblomst som motiv, og man kan finde flere oplysninger om ruten hos turistbureauerne rundt om i Danmark.

Attraktioner i Danmark

Danmark byder på tusindvis af attraktioner og seværdigheder, og det er selvfølgelig ikke muligt at se dem alle, men lejer man en bil hos Sixt i Danmark, er man allerede godt på vej, og har sikret sig den bedst mulige biludlejning på de danske landeveje. Hvis du lejer bil i København eller i Københavns Lufthavnen i Kastrup, kan du køre ud til Den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her kan man se hammerhajer og leopardrokker, og har man mod på lidt shopping senere på dagen, kan man køre til Fields eller centrum af København. Det er også oplagt at køre en tur over Storebæltsbroen, og nyde en af de smukkeste køreture, man kan tage i Danmark. Hvis du lander i Billund lufthavn kan du stige direkte ind i en lejebil hos Sixt og køre til Legoland eller Lalandia. Der er mange ting at se i Danmark, og hvis du vil nå så mange som muligt på kort tid, er billeje den bedste måde at komme hurtigt rundt i Danmark.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice