Billeje i Nørresundby

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Nørresundby

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Aalborg Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Nørresundby

Lej bilen hos Sixt billeje i Nørresundby

Lej bilen hos Sixt billeje i Nørresundby

Sixt Biludlejning i Nørresundby har billige lejebiler til ferien, eller når du skal på forretningsrejse. Lav en prissammenligning af lejebiler, så ved du, hvorfor du skal leje bilen hos Sixt billeje i Nørresundby. Her kan du lease en bil, eller du kan leje en bil, som netop passer til dit behov. Skal I have en stationcar til familieferien eller en stor flot bil, som passer til dit job, så finder I den hos Sixt billeje i Nørresundby. En feriebil til familieferien bliver naturligvis udstyret med et barnesæde, så alle er trygge. Forsikring og vejhjælp er også en del af standardpakken hos Sixt billeje i Nørresundby. Du skal blot vælge hvilken bilkategori, der passer til dit formål, betale depositum for leje af bil, og du er klar til at rulle. Da der er meget gang i forretningen kan vi ikke garantere dig en bestemt bilmodel, men du er altid sikker på at få en bil indenfor den kategori, du har bestilt. Kontakt Sixt Biludlejning i Nørresundby og høre mere om vores billige lejebiler.
Nyd ferien i byen

Nyd ferien i byen

Nørresundby, er i dag en del af Ålborg, og det er nemt at finde rundt, hvad enten dit formål er professionelt, eller du er er på ferie med familien. Der er ikke langt til noget i byen, så kør ind til centrum og parkér, oger I klar til at opleve byen. Der er en del at besøge for den, der er interesseret i lokalhistorie. Sundbysamlingerne er et fint lokalarkiv, som kan fortælle om byens udvikling fra landsbysamfund til købstad. Bagefter kan man køre rundt i sin bil fra Sixt Biludlejning i Nørresundby og besøge Bryggerhuset og den gamle Pibemagergård eller lægge vejen forbi Brohuset i Lindholm. Slut dagen af med at se udsigten over byen fra Nørresundby kirke.
Tag ud i naturen omkring Nørresundby

Tag ud i naturen omkring Nørresundby

Med en bil fra biludlejningen i Nørresundby bliver bilferien en succes. I kan køre over den smukke Limfjordsbro og nyde naturen. Der er et flot bakket landskab, og I kan følge Limfjorden ad veje, der snor sig ind og ud mellem små landsbyer, gamle gårde og her og der et flot stykke skov. Der er også flere muligheder for at bade, når vejret er til det. Har I lyst til at shoppe, kan I lægge vejen forbi Ålborg. Byen byder også på rige muligheder for at gå ud at spise og har et levende natteliv.
Show more
Godt at vide når du lejer i Nørresundby
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nørresundby?
For at leje bil hos SIXT i Nørresundby skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nørresundby.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nørresundby?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nørresundby. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 405 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

FAQs om lejemål i Nørresundby

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nørresundby?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nørresundby?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nørresundby?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Nørresundby

Vis mere