Billeje i København

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved København

Biludlejning i København

Biludlejning i København

Biludlejning i København er en af de hurtigste og nemmeste måder at opleve København på, hvis man ikke vil lade sig hæmme af offentlig transpor med upraktiske ruteplaner og forsinkelser på overfyldte toge og busser. København er en stor og mangfoldig by, og med en lejebil kan du nemt, hurtigt og billigt komme rundt i byen og i de nærliggende omegne for at se de turistattraktioner og områder du har på must see listen. Hos Sixt biludlejning i København gør vi det at leje en bil nemt for dig! Sixt biludlejning har biludlejning kontorer 9 forskellige velkendte og centrale steder i indre København, heriblandt i Københavns lufthavn (indenrigs og international), ved Langelinie, Hotel Radisson m.fl.. Hos Sixt Biludlejning i København vil det kompetente biludlejnings personale stå klar til at tage imod dig og din familie, og være behjælpelige med enten at fuldende jeres biludlejning booking, eller assistere med at finde en lejebil der passer til jeres behov. Hos Sixt Biludlejning i København har vi et stort udvalg af lejebiler lige fra den praktiske smart car der er en perfekt bybil, til den familievenlige stationcar med masser af plads til bagage og fede luksuriøse sportsvogne der kan vække drengedrømmen hos de fleste. Hvis du ikke før har prøvet biludlejning i København, så kan Sixt Biludlejning personalet hjælpe dig med at få svar på dine mest presserende spørgsmål hvad enten det handler om sikkerhed omkring biludlejning i København, betaling af udlejningsbil, aflevering af lejebil, ekstraudstyr såsom GPS og børnesæder eller noget helt andet. Hos Sixt Biludlejning har vi forståelse for at du kan have mange spørgsmål omkring biludlejning i København, og derfor hjælper vi dig mere end gerne godt på vej så du føler dig tryg ved at køre i byen.
Book biludlejning hos Sixt og kør direkte fra Københavns Lufthavn i Kastrup

Book biludlejning hos Sixt og kør direkte fra Københavns Lufthavn i Kastrup

Du kan gøre biludlejning i København enormt nemt og praktisk for dig selv hvis du ankommer til Kastrup lufthavn med fly. I Københavns lufthavn har Sixt Biludlejning 2 kontorer hvor du kan booke en lejebil eller afhente den lejebil du har booket i forvejen. Fra Kastrup Lufthavn af er det hurtigt at finde ind til Københavns centrum, og det tager ikke mere end 30 minutters tid i jeres lejebil med den gode skiltning der er fra lufthavnen. Det står dig frit for på hvilken et af kontorene hos Sixt Biludlejning du vil aflevere din udlejningsbil når du er færdig med den, hvad enten der er i indre by eller i Københavns lufthavn.
Populære bilmodeller til biludlejning i København

Populære bilmodeller til biludlejning i København

Den smarte Fiat 500 er den praktiske udlejningsbil som er velegnet til bykørsel.En lejebil som en Citroen C4 giver plads til hele familien og har rigeligt med plads til bagage og udstyr.Udlejningsbilen Audio A7 er en eksklusiv lejebil som byder på en vild køreoplevelse for de bilglade entusiaster, og den kan uden tvivl imponere i bylandskabet.
Oplevelser i København med en lejebil fra Sixt Biludlejning

Oplevelser i København med en lejebil fra Sixt Biludlejning

Med biludlejning i København kan du med din lejebil fra Sixt Biludlejning let komme til at opleve en masse forskellige ting og besøge populære attraktioner, lige fra de mest kendte turistattraktioner som Tivoli og Den Blå Planet, til et besøg på fristaden Christiania på Christianshavn, royale Amalienborg, underskønne Marmorkirken til Botanisk Have på Østerbro. København har et aktivt byliv både dag og nat, og de forskellige byområder byder dig på helt forskellige oplevelser, stemninger og subkulturer. Med en lejebil fra Sixt Biludlejning i København skal du ikke føle dig forpligtet til udelukkende at besøge det centrale København, nej du kan ganske let køre fra Vesterbro til Nørrebro og helt ud til Langelinie hvor I kan besøge Den lille havfrue og krydstogtskibene. Mulighederne er mange med biludlejning i København, og der er oplevelser til hele familien hvad enten det skal dreje sig om historiske museums besøg, shopping i High Street tøjbutikker, opleve dyr i Københavns Zoo, spise lækker mad og få gastronomiske oplevelser på en af de mange restauranter eller drikke smagfulde og eksotiske drinks i Københavns natteliv. Hovedstaden København rummer alt hvad hjertet kan begære, og med en lejebil fra Sixt Biludlejning i København kan du nemt få adgang til de ting du vil opleve. Du kan booke din udlejningsbil hos Sixt Biludlejning med det samme, eller du kan kontakte personalet omkring yderligere information og vejledning til biludlejning i København.
Show more
Godt at vide når du lejer i København
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i København?
For at leje bil hos SIXT i København skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i København.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i København?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i København. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

FAQs om lejemål i København

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i København?
Kan jeg booke et langtidslejemål i København?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i København?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?