Billeje i Billund Lufthavn

 

Mest populære i Billund Lufthavn

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Billund Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Billund Lufthavn filial

Adresse

Arrival Hall, 7190 Billund, Danmark
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 23:30
Lør
08:00 - 15:00
Søn
08:00 - 23:30
Helligdage
08:00 - 23:30

Out of hours

Out of hours pick-up
Afhentning uden for åbningstiden er mulig mod et tillægsgebyr. Denne service kan bestilles efter anmodning. Angiv venligst din adresse og dine kreditkortoplysninger, din e-mailadresse, dit fly- og mobilnummer. Gå til parkeringsinfo i parkeringshuset, hvor du vil modtage dine nøgler. Parkeringspladsen ligger lige uden for terminalen, og parkeringsinfo er placeret på højre side. Din bil vil blive parkeret lige uden for parkeringskontoret.
Out of hours return
Parker bilen på en SIXT-parkeringsplads (følg skiltene til returnering af biludlejning), og aflever nøglerne i nøgleboksen på SIXT-kontoret i terminalen.

Vores services ved Billund Lufthavn

Billeje Billund Lufthavn

Billeje Billund Lufthavn

Billund Airport (BLL) ligger centralt i Jylland, hvorfor Sixt Biludlejning giver mulighed for at opleve en stor del af Danmark. Fra Sixt Biludlejning Billund Lufthavn er der ca. 30 km til Vejle på Jyllands østkyst, 75 km til Vesterhavet og omkring 100 km til henholdsvis Århus og Odense, som er Danmarks anden og tredje største byer. Hos Sixt, som du finder i lufthavnens ankomsthal, kan du leje biler i alle kategorier til billige priser. Selvom du lejer bilen i Billund, kan du aflevere den i en hvilken som helst af de mange Sixt afdelinger i Danmark. Kørselsvejledning til Sixt Billund Lufthavn
Med Sixt Biludlejning i Billund Lufthavn kommer du let til seværdighederne

Med Sixt Biludlejning i Billund Lufthavn kommer du let til seværdighederne

Vælger du billeje i Billund Lufthavn er du ikke langt fra oplevelserne. Gå på opdagelse i Legolands eventyrlige universer, hvor alt består af Lego klodser, og prøv mere end 50 forskellige forlystelser. Slap af i det tropiske klima i Lalandias Aquadome, eller kast dig ud i et væld af vandaktiviteter, minigolf, bowling, klatring, ski- eller skøjteløb. Tag lejebilen med på safari i Givskud Zoo, som også byder på bl.a. et tropehus med sydamerikanske kæmpeoddere. Eller besøg Vejles viden- og oplevelsescenter Økolariet, som ved hjælp af en interaktiv udstilling med lyd, film, animationer og simulatorer inspirerer til de besøgende til bæredygtighed.
Oplev Jyllands natur med billeje i Billund Lufthavn

Oplev Jyllands natur med billeje i Billund Lufthavn

Med billeje fra Sixt Biludlejning Billund Lufthavn får du mulighed for at opleve noget af Danmarks mest spektakulære natur. Danmarks største indlandshede, Randbøl Hede, rummer i dag Frederikshåb Plantage, hvor du finder både indlandsklitter og Syvårssøer, som nogle gange er vandfyldte og andre gange tørre. I Gyttegård Plantage er der lyngbevoksede hedearealer såvel som fugtige kær og moseområder. Ved vestkysten opleves klitstrandene og det voldsomme Vesterhav. Nationalpark Vadehavet strækker sig sydpå fra Blåvandshuk og fungerer som rasteplads og overvintringsområde for en lang række fuglearter.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Billund Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Billund Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Billund Lufthavn skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Billund Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Billund Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1392 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Køretøjet
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Spørgsmål og svar om lejemål hos Billund Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Billund Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Billund Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Billund Lufthavn

Vis mere