Billeje i Kolind

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Kolind

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Aarhus Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Kolind

Sixt Biludlejning i Kolind, Djursland

Sixt Biludlejning i Kolind, Djursland

Vælger du Sixt Biludlejning i Kolind på Djursland, åbner der sig flere døre for dig. Du kan f.eks. lande i Tirstrup Lufthavn, også kendt som Århus Lufthavn, og gå direkte ud til din udlejningsbil, så kan du hurtigt nå frem til dine forretningsmøder. Booker du vores billeje i Kolind, har du også mulighed for at besøge flere af Danmarks landsdele på selvsamme dag, og du får derfor masser af frihed til at besøge spændende storbyer såsom Grenå, Ebeltoft, Århus og Randers. Du kan bestille en af Sixts udlejningsbiler via telefon eller på nettet. Hos Sixt Biludlejning i Kolind tilbyder vi bilkategorier såsom varebiler, 4x4 og sedanbiler. Vi kan ikke garantere specifikke bilmodeller, men kun bestemte bilkategorier, når du booker din udlejningsbil. Vores team i Kolind er endvidere klar til at fortælle dig om ekstraudstyr som gps navigation og barnesæder samt services som ubegrænset kilometertal og forsikringer. Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan tilbyde dig inden for billeje i Kolind. Vi har tilbud til både private og virksomheder og rådgiver dig meget gerne.
Lad din udlejningsbil føre dig til Kolind

Lad din udlejningsbil føre dig til Kolind

Sixt Biludlejning i Kolind gør det muligt for dig at besøge en række af Danmarks bedste attraktioner på få dage. Hent din udlejningsbil i den hyggelige landsby Kolind med Tirstrup Lufthavn og kør ud mod Ebeltoft og Grenå med seværdigheder som Fregatten Jylland, Glasmuseet, Ree Park, Grenå strand og Kattegatcentret. Du kan også lade din udlejningsbil tage turen mod Djurs Sommerland, Randers Regnskov og Memphis Mansion. Du kan nå alle de omtalte destinationer inden for en times kørsel fra Kolind, det samme gælder landets næststørste by, Århus. Vælg Sixt Biludlejning i Kolind og få nem adgang til både familieforlystelser og forretningsmøder i Østjylland. Vi gør kort sagt billeje til en super nem løsning.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kolind
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kolind?
For at leje bil hos SIXT i Kolind skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kolind.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kolind?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kolind. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 103 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Køretøjet
(4,3)
Vejen til SIXT
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

FAQs om lejemål i Kolind

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kolind?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kolind?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kolind?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kolind

Vis mere