Billeje i Aalborg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Aalborg

Sixt biludlejning i Aalborg

Sixt biludlejning i Aalborg

Biludlejning i Aalborg er en af de bedste måder til rigtigt at opleve byen på, og en tur med biludlejning i Aalborg kan byde på et væld af oplevelser for hele familien. Med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aalborg kan I gøre det nemt, billigt og tidsbesparende at komme rundt og se de ting I gerne vil opleve.Med biludlejning i Aalborg er der underholdning til alle familiens medlemmer, uanset interesser og alder. Er I til kunst og arkitektur, natur og dyr eller shopping og caféliv, så findes der en lang række oplevelser og attraktioner I nemt kan få adgang til med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aalborg. Hos Sixt Biludlejning har vi et bredt udvalg af biler til enhver smag, pris og behov, og vores dedikerede biludlejning personale står klar, fysisk såvel som på kontoret, til at vejlede dig omkring valg af lejebil samt information omkring det at leje en bil. Biludlejning kan være fremmede territorium for mange, og det kan også rejse en række spørgsmål og undren omkring hvordan biludlejning i Aalborg fungerer i praksis.Hvis du har spørgsmål omkring det at køre i en lejebil fra Sixt biludlejning i Aalborg, uanset om det drejer sig om ekstraudstyr såsom børnesæder, GPS, reservedæk eller forsikring på lejebil, så står personalet hos Sixt biludlejning i Aalborg klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig og din familie godt på vej i jeres nye lejebil. Hos Sixt biludlejning i Aalborg kan du finde akkurat den bil der passer bedst til dig og det du planlægger at opleve i Aalborg. Skal du udelukkende køre rundt i Aalborg centrum med din partner? Så kan en mini eller en smart car være det oplagte valg da dens lille fysik er oplagt til bykørsel. Hvis du har hele familien med til Aalborg, og i skal en tur til vestkysten i jeres lejebil eller andre steder hvor terrænet kan blive lidt mere barskt, så kan en udlejningsbil som en stationcar eller firhjulstrækker imødekomme dine behov. Til dig der gerne vil give den max gas som drengerøv med vind i håret og kalechen slået tilbage, så er en lækker og smuk cabriolet lejebilen der kan opfylde drengedrømmen for fulde vinduer. Har du brug for en lejebil i forbindelse med at skulle flytte, så kan Sixt biludlejning tilbyde dig at leje en varevogn der giver plads til at få rykket alle dine ejendele, nemt og hurtigt. Har du brug for rådgivning og vejledning til valg af lejebil , så kan personalet hos Sixt biludlejning i Aalborg være behjælpelige med at finde den udlejningsbil der passer bedst til dig.
Kør fra Aalborg lufthavn i din lejebil fra Sixt Biludlejning i Aalborg

Kør fra Aalborg lufthavn i din lejebil fra Sixt Biludlejning i Aalborg

Sixt Biludlejning har kontor i Aalborg Lufthavn hvilket gør det oplagt for dig, at rejse til Aalborg med fly. Hvis du booker din lejebil hos Sixt biludlejning kontor i lufthavnen kan du nemt og bekvemt stige direkte ind i en bil efter din ankomst til Aalborg Lufthavn. Med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aalborg kan du køre direkte fra lufthavnen og dermed helt og aldeles undgå det besvær og ventetid der er med offentlig transport, og de dyre regninger du hurtigt kan løbe ind i med en taxa til Aalborg centrum. Med en udlejningsbil direkte fra Sixt biludlejning i Aalborg lufthavn kan du starte dit jyske eventyr med det samme, og hurtigt komme hen til din destination.
Oplev Aalborg med en lejebil fra Sixt biludlejning

Oplev Aalborg med en lejebil fra Sixt biludlejning

Med en lejebil fra Sixt Biludlejning i Aalborg får du hurtig og direkte adgang til nogle af Aalborgs mest populære turistattraktioner og skønne byområder. Til familiens shoppelystne medlemmer er der mange gode butikker i Aalborgs midtby hvor du finder det store shopping center Salling, side om side med de små sidegader der huser specialforretninger. Gastronomien er også helt i højsædet i Aalborg hvor du finder et væld af kulinariske herligheder med alt fra øl hos Søgaards Bryghus, til gourmetmad lavet ud fra lokale råvarer hos Mortens Kro. Nogle af de kendte seværdigheder du oplagt kan tage til med din lejebil fra Sixt biludlejning er steder som Aalborg Zoo. Andre kendte seværdigheder i Aalborg er Lindholm Høje museum og Aalborg forsvars-og Garnisionsmuseum der kan gøre enhver mand eller lille dreng begejstret. De mest populære lejebiler hos Sixt biludlejning i AalborgDen smarte og praktiske Fiat 500 er en perfekt udlejningsbil til at køre i Aalborg by med familien.Peugeot 308 er en elegant og lækker familiebil, som er en perfekt udlejningsbil til familien der skal videre på deres ferie i PortugalUdlev drengedrømmen med en lækker luksus lejebil som en Audi A8, og kør gennem Aalborg by med stil og wauw-effekt.Nissan leaf er en udlejningsbile der passer perfekt til den miljøbevidste forbruger
Sixt Biludlejning i Aalborg garanterer en udlejnings bil i høj kvalitet

Sixt Biludlejning i Aalborg garanterer en udlejnings bil i høj kvalitet

Biludlejning i Aalborg giver dig et væld af muligheder for at få oplevet Nordjylland, og det er nemt og hurtigt at booke en lejebil hos Sixt biludlejning. Med en lejebil fra Sixt biludlejning får du den fulde kontrol over hvad din ferie eller tur skal indeholde af destinationer og oplevelser, med en udlejningsbil der kan tilpasses til hvad du skal opleve eller hvor mange passagerer du har med på turen. Book din udlejningsbil fra Sixt biludlejning i Aalborg med det samme, eller kontakt vores biludlejning personale for at få råd og vejledning til valg af lejebil og svar på dine spørgsmål omkring Sixt biludlejning i Aalborg.
Show more
Godt at vide når du lejer i Aalborg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Aalborg?
For at leje bil hos SIXT i Aalborg skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Aalborg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Aalborg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Aalborg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 412 anmeldelser
Køretøjet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
FAQs om lejemål i Aalborg
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Aalborg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Aalborg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Aalborg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Aalborg

Vis mere