Billeje i Billund

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Billund

Biludlejning i Billund Kom og oplev børnenes paradis i lejebil fra Sixt biludlejning

Biludlejning i Billund Kom og oplev børnenes paradis i lejebil fra Sixt biludlejning

Billund er en af de mest kendte byer i Danmark og for mange er Billund lig med Lego. Billund er børnenes paradis, og her venter der et hav af oplevelser og underholdning for hele familien hvis I vælger at tage hertil. Med Sixt biludlejning i Billund kan I komme hele vejen rundt om Billund, og se og prøve alt der skal opleves. Hos Sixt kontoret i Billund lufthavn står personalet klar til at rådgive og vejlede dig omkring biludlejning i Billund, og du kan vælge enten at booke en lejebil på forhånd, eller tage kontakt til personalet i butikken og få deres ekspert hjælp til at vælge den udlejningsbil der er perfekt til dig og din familie. Biludlejning i Billund kan give dig den frihed og fleksibilitet som du har brug for, for at få en god ferie, og hos Sixt biludlejning står personalet klar til at besvare alle de spørgsmål du må have omkring hvordan biludlejning i Billund i praksis fungerer, omkring sikkerhed, om lejebiler kommer med GPS og børnesæder og så videre. Uanset hvilke spørgsmål du har omkring biludlejning i Billund og valg af lejebiler, så står Sixt Biludlejning klar til at assistere dig.
Book din lejebil og kør direkte fra Billund lufthavn

Book din lejebil og kør direkte fra Billund lufthavn

Det kan virke uoverskueligt at skulle give sig i kast med offentlig transport når man har børn med på ferien, og det er her hvor biludlejning i Billund for alvor bliver praktisk. Sixt biludlejning har kontor i Billund lufthavn, og det betyder for dig der flyver til Billund, at du og hele din familie kan hoppe direkte ind i en af de mange udlejningsbiler fra Sixt biludlejning i Billund, lige så snart I har forladt lufthavnen med jeres kufferter. Det er ingen svær sag at køre fra Billund lufthavn til centrum, og I vil hurtigt bemærke at Legoland er nabo til lufthavnen, så I kan være strategiske omkring jeres ruteplanlægning når i bruger en af udlejningsbilerne fra Sixt biludlejning.
Populære udlejningsbiler hos Sixt biludlejning i Billund

Populære udlejningsbiler hos Sixt biludlejning i Billund

Nissan Qashqai eller Renault Scenic station cars der er et oplagt valg af lejebil til hele husholdningen.Ford Transit eller Opel Vivaro til den store familie der har masser af bagage, er denne type lejebil perfekt.Den praktiske og elegante Fiat 500 er lejebilen der kan tage den lille familie vidt omkring i Billund og omegn.
Oplev Billund i lejebil fra Sixt Biludlejning

Oplev Billund i lejebil fra Sixt Biludlejning

Legoland er blot en af de mange attraktioner der trækker folk verden over til Billund, men det er bestemt ikke det eneste I kan opleve når i har lejet en bil. Nogle af de mest populære oplevelser i Billund er vandlandet Lalandia, eller prøve den ultimative oplevelse med biludlejning i Billund, med en tur i Givskud Zoo hvor I kan tage på safari i egen lejebil. Hos Museumsgården Karensminde bliver I taget tilbage til gammeldags landbrug hvor der er mulighed for at opleve fritgående dyr, klipning af får og geder, træværksted og meget mere. Med biludlejning i Billund kan I komme vidt omkring og få en ferie der byder på et væld af oplevelser i jeres udlejningsbil.
Høj sikkerhed og kvalitet i lejebiler fra Sixt biludlejning i Billund

Høj sikkerhed og kvalitet i lejebiler fra Sixt biludlejning i Billund

For Sixt biludlejning er sikkerhed og kvalitet er noget der betyder meget når det kommer til biludlejning i Billund. Hos Sixt biludlejning er personalet opmærksomme på din families behov for sikkerhed og tryghed, i og med i rejser med børn, og derfor bliver det gjort klart at biludlejning i Billund via Sixt biludlejning har stor fokus på netop dette. Til det formål finder du de familiesikre lejebiler som kan imødekomme jeres behov. I kan tage kontakt til Sixt biludlejning nu, og booke en udlejningsbil med det samme, eller få rådgivning omkring valget af lejebil.
Show more
Godt at vide når du lejer i Billund
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Billund?
For at leje bil hos SIXT i Billund skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Billund.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Billund?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Billund. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1353 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Køretøjet
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

FAQs om lejemål i Billund

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Billund?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Billund?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Billund?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Billund

Vis mere