Billeje i Kastrup

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Kastrup

Lej en billig lejebil i Kastrup

Lej en billig lejebil i Kastrup

Sixt Biludlejning i Kastrup står klar til at hjælpe med at give dig den bedst mulige oplevelse i København. Hvis du udnytter muligheden for billig billeje i Kastrup, kan du sætte dig til rette i en af vores billige lejebiler med det samme, når du stiger ud af flyet. Vi har et stort udvalg af forskellige billige lejebiler i Kastrup og vi har både en afdeling i indenrigsterminalen og en i udenrigsterminalen. Sixt Biludlejning dækker smag af biler til alle behov, lige fra små økonomimodeller til det unge par - BMW, Audi eller Mercedes til forretningsmanden - til minibusser, hvis man skal have hele familien med rundt på ferien. Bestil din billeje i Kastrup allerede nu, og vær sikker på, at du får lige den bil, som du vil have. Igennem vores bookingsystem med prissammenligning af lejebiler kan du få styr på alt fra depositum for leje af bilen, barnesæde og alt det tilbehør, som du har brug for til den helt rigtige feriebil .
Oplev København i en leaset bil

Oplev København i en leaset bil

Biludlejning i Kastrup er den helt rigtige indgangsvinkel til din storbyferie eller dit forretningsophold i København. Der er nemlig så mange ting at opleve i København, at det ville være svært at nå det hele, hvis man skulle rundt med offentlig transport, og derfor er det optimalt med billeje i Kastrup. Turen starter på den Blå Planet i Kastrup, der er Nordeuropas største akvarium med 20.000 dyr og syv millioner liter vand. Bagefter skal der shoppes i Fields, der med 148.000 m2 butikker, spisesteder og et kæmpestort gratis legeland kalder sig selv for Skandinaviens førende shoppingcenter. I centrum af København finder du alt, hvad hjertet begærer af museer, kunst, musik og madoplevelser. København er hjemsted for intet mindre end 15 Michelin-restauranter, heriblandt Verdens bedste, Noma. Dagen kan sluttes af med en aftenforestilling i Imperial, der er Nordeuropas største biograf. Læn dig tilbage, og nyd København med billeje i Kastrup.
Se Sjælland med Sixt Biludlejning Kastrup

Se Sjælland med Sixt Biludlejning Kastrup

Kastrup er ikke bare døren til København. Byen er også døren til hele Sjælland, som byder på et fantastisk sammensurium af historie. På Møns klint kan man se de imponerende hvide kridtlag, og i Roskilde finder man en udstilling af fem af de skibe, som vikingerne sejlede rundt og plyndrede i. Og på den nordøstlige spids af Sjælland kan du opleve Kronborg, der var inspiration til Shakespeares Hamlet samt museet for moderne kunst, Louisiana.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kastrup
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kastrup?
For at leje bil hos SIXT i Kastrup skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kastrup.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kastrup?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kastrup. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 2709 anmeldelser
Køretøjet
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
FAQs om lejemål i Kastrup
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kastrup?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kastrup?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kastrup?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kastrup

Vis mere