Billeje i Fredericia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Fredericia

Sixt Biludlejning i Fredericia

Sixt Biludlejning i Fredericia

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Fredericia, hvis du skal på forretningsrejse eller på ferietur i Sydjylland. Fredericia ligger på Jyllands sydøst kyst, hvor der er kort afstand til smuk natur og andre spændende byer, såsom Kolding, Middelfart og Vejle. Din førsteklasses Sixt bil giver dig komfort på rejsen og hvis du desuden vil lette turen, kan du tilvælge tjenester og tilbehør til din billeje. Sixt har mere end 100 års erfaring med at udleje prisvenlige kvalitetsbiler, og vi gør altid vores bedste for, at dine køreforhold optimeres i vores udlejningsbiler.Når du foretager billeje ved Sixt i Fredericia, får du chancen for at opdage den skønne by.Begynd gerne din biltur ved Landsoldaten, som er en berømt statue beliggende ved hovedindgangen til byen. Herefter kan du besøge de historiske statutter og kanoner i byens gamle mure. Fredericia vold er også anbefalelsesværdig, hvis du vil kombinere historie med skøn natur. Nyd udsigten fra det gamle vandtårn over Lillebælt eller tag en tur til Østerstrand. Med en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Fredericia kan du også køre til den nærliggende fiskerby Skærbæk, som huser et dejligt strandområde, eller tage på en dagstur til de historiske byer Kolding eller Odense. Fra Fredericia har du også kort afstand til Billund, hvor du kan tage hele familien med i Legoland eller Givskud Zoo. Personalet i Fredericia glæder sig til at se dig, og teamet gør alt for, at dine ønsker bliver opfyldt.
Smarte og prisvenlige biler hos Sixt

Smarte og prisvenlige biler hos Sixt

Vi har gjort det nemt at leje en kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning i Fredericia. Ring til kontoret eller klik dig frem til bookingdelen her på vores hjemmeside. Valget står mellem et hav af prisvenlige kvalitetsbiler, som bl.a. omfatter smarte og moderne stationcars, økonomibiler, 4x4 og større varevogne. Med Sixt billeje i Fredericia har du alle muligheder for at finde et passende køretøj til turen, selvom vi ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel, men derimod altid en bil fra din valgte bilkategori. Vores kontorer i Fredericia ligger centralt i forhold til byens større veje og den offentlige transport. Vores styrke som virksomhed er, at vi har mere end 100 års erfaring inden for branchen og har arbejdet os op til at blive en af verdens førende biludlejningsselskaber ud fra devisen om, at kvalitet ikke nødvendigvis behøver at koste kassen. Med Sixt Biludlejning kan du altid leje din bil til en attraktiv pris!
Show more
Godt at vide når du lejer i Fredericia
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Fredericia.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Fredericia?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Fredericia. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Fredericia?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

FAQs om lejemål i Fredericia

Kan jeg booke et langtidslejemål i Fredericia?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Fredericia?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Fredericia

Vis mere