Billeje i Grenaa

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Grenaa

Lej bilen hos Sixt billeje i Grenaa

Lej bilen hos Sixt billeje i Grenaa

Hos Sixt Biludlejning i Grenaa får du altid en bil, der passer netop til dine behov. Hvad enten du skal bruge bilen professionelt, til en lang weekend eller I skal på ferie, så kan du finde billige lejebiler hos Sixt Biludlejning Grenaa. Lav en prissammenligning af lejebiler, og find netop den bil, du har brug for. Du kan lease en bil eller finde din feriebil med barnesæde til familieferien. Hos Sixt billeje i Grenaa kan vi nemt og hurtigt lave en aftale. Bestem dig for hvilken kategori bil, du ønsker, for vi kan altid garantere kategori, men desværre ikke altid give dig en præcis model. Når du har betalt depositum for leje af bilen, kan du sætte nøglen i tændingen til en af vores mange billige lejebiler. Med en bil fra Sixt billeje i Grenaa får du den bedste start.
Oplev Grenaa by

Oplev Grenaa by

Brug din bil fra Sixt billeje i Grenaa til at opleve den charmerende by Grenaa. Byen ligger smukt ved sin havn, og man skal ikke bevæge sig rundt længe, før man forstår, hvorfor Grenaa har fået tilnavnet Danmarks hyggeligste handelsby. Der er små charmerende gader, hvor man kan købe tøj, sportsartikler og kunsthåndværk. Der bliver også spillet musik på torvet, og der er hyggelige cafeer, hvor man kan få en sandwich og en øl. I kan også besøge Dansk Fiskerimuseum og lære alt om fiskeriets historie. Museet ligger i den gamle købmandsgård. Står I tidligt op, kan I næste morgen deltage i en rigtig fiskeriauktion og se hvad laksen går for netop den dag. I kan afslutte dagen med et besøg på Baunhøj mølle, som er byens vartegn
Besøg Kattegatcentret, som er et hav af oplevelser

Besøg Kattegatcentret, som er et hav af oplevelser

Brug bilen fra Sixt Biludlejning Grenaa til at køre til Kattegatcentret. Her kan folk i alle aldre fornøje sig med at opdage havets mange skatte. Der er et travlt program, hvor man kan prøve at dykke eller fange en krabbe, man kan se sælerne blive fordret, og man kan følge med i, hvordan de store hajer trænes og fodres. Er vejret godt, er det oplagt at afslutte dagen med en tur til den smukke sandstrand og svømme en tur i bølgen blå. Stranden strækker sig 5 km fra Grenaa, og den har med sit fine sand og den lette adgang til vandet fået en pris for at være blandt Danmarks tre bedste strande.
Show more
Godt at vide når du lejer i Grenaa
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Grenaa.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Grenaa?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Grenaa. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Grenaa?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

FAQs om lejemål i Grenaa

Kan jeg booke et langtidslejemål i Grenaa?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Grenaa?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Grenaa

Vis mere