Billeje
Kroatien
Oversæt
Kroatien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kroatien: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den straks, du ankommer til Sixt Biludlejning i Kroatien. Sixt er en kendt leverandør i branchen, og vores kerneprodukt er pålidelige og ikke mindst førsteklasses udlejningsbiler i kombination med et fremragende ekstraudstyr, der leveres til kunderne inden for en favorable prisramme. Vi står klar til at hjælpe dig med billeje i Kroatien, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen. Er det den rigtige løsning for netop dig? Så kontakt os for at bestille din lejebil i dag, så du kan komme skridtet videre i dine rejseplaner.

Sixt Biludlejning i Kroatien

Det lille land Kroatien har gennemgået turbulente tider, når vi kigger på det historiske aspekt, men fremstår i dag som en virkelig skøn feriedestination med trendy, hippe og interessante feriemål, der for alvor har fundet sit publikum. Lej en bil og udforsk landet, mens du nyder Sixt bilens komfort og høje kvalitet. Hvis du leder efter dejlige strande, er du kommet til det rigtige land. Vend Sixt bilen mod Istrien eller Dalmatiens kyst for at finde fine sandstrande, dejlige øer, klart vand, idylliske havne og charmerende middelalderbyer. Dejlige Dubrovnik, også kaldet Adriaterhavets Perle, er altid et besøg værd. Den smukke by er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste og du kan gå rundt i den historiske bydel, opleve Stradungaden samt nyde udsigten fra bymuren. Hvis du er til naturoplevelser og udendørsaktiviteter kan du køre mod Dalmatien og et af regionens mange dejlige nationalparker. Tag f.eks. til Krkanationalpark, hvor der er gode muligheder for at både vandre, riverrafte, ride eller køre på mountainbike, og hvorfor ikke også tage synet af vandfald og det lokale kloster med i pakken. Vejene er generelt gode i Kroatien, så du kommer hurtigt frem med en udlejningsbil. Hastighedsbegrænsningerne er lave, og det er vigtigt at overholde dem, især fordi dyr af og til krydser vejene.

Vil du have premium lejebiler til favorable priser?

Selvfølgelig vil du det, og det er hele grundfilosofien hos Sixt, der lagde ud med at udleje biler i 1912. Årene er gået, men vi er stadig lige stolte af at kunne yde dig en fremragende service og assistance på din ferie eller forretningsrejse. Alle Sixt udlejningsbiler har den høje kvalitet og komfort, som du forventer dig af en lejebil fra en af verdens største leverandører af udlejningsbiler, og vores biludlejningspakker kan bookes til særdeles rimelige priser. Vi står desuden klar til at besvare eventuelle spørgsmål om billeje i Kroatien. Det er enkelt at bestille en bil via hjemmesiden eller ved at ringe til os, og du kan vælge mellem en række bilkategorier, bl.a. en 4x4 eller økonomibil, og vi tilbyder endvidere forskellige produkter inden for kategorien ekstraudstyr.

 

Områder med Sixt stationer

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice