Billeje i Zagreb Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Zagreb Lufthavn filial

Adresse

Rudolfa Fizira 21, 10150 Zagreb, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00
Helligdage
07:00 - 22:00

Vores services ved Zagreb Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Zagreb Lufthavn (ZAG), så du kan opleve både de små og store seværdigheder i og omkring Kroatiens hovedstad, Zagreb. Sixt har sin egen udlejningsstation i byen, og via teamet hos Sixt Biludlejning i Zagreb Lufthavn kan du leje både stationcars, økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og varevogne, der endvidere kan leveres med det ønskede ekstraudstyr. Hos denne specifikke station kører vi med en 24 timers service, der indebærer, at du både kan afhente og returnere din udlejningsbil døgnet rundt. Så selvom du ankommer til Zagreb by night, står din udlejningsbil og venter på dig.
Zagreb, museernes by

Zagreb, museernes by

Zagreb Lufthavn ligger i det nordvestlige Kroatien, få kilometer fra hovedstaden. Du kan således nå dit hotel inden for en halv times kørsel. Lufthavnen er i øvrigt både kendt som Pleso Airport og Zagreb Franjo Tu%u0111man Airport. Med billeje i Zagreb lufthavn kan du rigtig nyde denne pragtfulde destination ved Savafloden. Du er for alvor landet i museernes by, og du kan f.eks. med fordel parkere bilen ved byens nye kunstmuseum eller tage turen ud mod den smukke Mirogoj Kirkegård, hvis arkitektur er ganske spektakulær. I Zagrebs 1000 årige gamle bydel, Gorni Grad, venter seværdigheder som præsidentpaladset, markedet Dolac og kirken Skt. Mark, mens Donji Grad prydes af en række butikker og restauranter. Det nye Zagreb er ikke nær såturistpræget.
Kontakt os

Kontakt os

Zagreb er på mange måder en lidt overset destination, men med billeje i Zagreb Lufthavn får du alle muligheder for at få øjnene op for en af Kroatiens mest spændende destinationer. Du kan kontakte os allerede i dag via telefon eller hjemmesiden. Bemærk venligst, at du ikke kan forhåndsreservere en bestemt model, udelukkende en bestemt kategori.Ved ankomsten vælger du derimod frit modellen inden for den reserverede kategori. Det sker via vores app.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Zagreb Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Zagreb Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Zagreb Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zagreb Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Zagreb Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1063 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Zagreb Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Zagreb Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Zagreb Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Zagreb Lufthavn

Vis mere