Billeje i Pula Lufthavn

 

Mest populære i Pula Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Pula Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Pula Lufthavn filial

Adresse

Apt. Pula, Valtursko Polje 210, 52100 Pula, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00
Helligdage
07:00 - 22:00

Vores services ved Pula Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Pula Lufthavn (PUY), så du kan nyde den kroatiske halvø, Istrien, for fuld udblæsning. Her skal du forbi det romerske amfiteater, ligesom det er værd at køre rundt i området og opleve byernes særegne karakter, der både spiller på naturseværdigheder og badestemning. Med billeje i Pula Lufthavn har du det perfekte udgangspunkt, så reservér din udlejningsbil allerede i dag. Vores kroatiske lufthavnsteam i Pula er klar med udlejningsbiler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at bestille én specifik bilmodel. Har du spørgsmål, eller vil du reservere, så kontakt os via hjemmesiden eller telefonisk.
Fra nationalparker til gyldne porte

Fra nationalparker til gyldne porte

Sixt Biludlejning i Pula Lufthavn ligger ganske centralt, blot 7 kilometer fra Pula. Byen ligger i den sydlige del af Istrien og er hovedby. Pula er en af Kroatiens største byer og har nogle ret iøjnefaldende seværdigheder, bl.a. det mageløse romerske amfiteater, der er et af verdens største, Den Gyldne Port samt slottet Kastel fra det 17. århundrede. Er du til strandliv, har byen også flere gode valgmuligheder såsom Hawaii Beach. Billeje fra Pula Lufthavn åbner også for muligheden for at køre mod nationalparken Brijuniøerne med alt fra safarioplevelser til golfbaner, Istriens Montmartre Rovinj eller den maleriske landsby Vodnjan. I det hele taget må du bare opleve Istriens herligheder!
Førsteklasses biludlejningsservice

Førsteklasses biludlejningsservice

Hos Sixt gør vi vores ypperste for at levere en førsteklasses biludlejningsservice, der fører dig sikkert gennem processen. Vi er således altid klar med gode tips om destinationen, og vi kan også tilbyde flere former for ekstra services. Hvis du allerede nu ved, at du skal rundt på Istrien, så tilvælg en GPS. Eller måske har du brug for et ekstra navn på lejekontrakten. Kontakt os og hør nærmere.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Pula Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Pula Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Pula Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Pula Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Pula Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 267 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Pula Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Pula Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Pula Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Pula Lufthavn

Vis mere