Billeje i Umag

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Umag

Sixt Biludlejning i Umag

Sixt Biludlejning i Umag

Lej bilen hos Sixt Biludlejning Umag allerede i dag. Med en af vores Sixtbiler er du godt rustet til alle de oplevelser, som venter dig, og du får med stor sandsynlighed tid til endnu flere eventyr, når du selv lægger programmet. Umag ligger i det nordlige Kroatien, lige ved Adriaterhavskysten. Denne herlige beliggenhed egner sig perfekt til dagsture i området. Hvad med at krydre ferieprogrammet med brunch i Slovenien og aftensmad i Italien? Det er intet problem, når du vælger en prisvenlig og fleksibel billeje i Umag via Sixt!Med en kyststrækning på hele 45 km er der ikke noget at sige til, at Umag tiltrækker mange gæster hvert år, og her kan man nemt tilbringe en uge eller to med at bade, slikke sol, udforske cafélivet og få koblet af. Området byder dog også på spændende oplevelser, når du kommer lidt ind i landet. Din billeje i Umag er en optimal løsning til at få denne type oplevelser inddraget i ferien eller forretningsrejsen. Ruinerne af de tusind år gamle bymure vidner om en lang historie, før turisterne fik øjnene op for byen. Har du lyst til at dykke længere ned i historien, kan du med fordel besøge byens lokale historiske museum. Tag også gerne Sixtbilen til nærliggende Savudrija, hvor du kan studere regionens ældste fyrtårn og køre på opdagelse i de mange hyggelige kystbyer, såsom Novigrad og Koper i Slovenien. Med godt 30 km til den italienske grænse er der også gode muligheder for dagsture til historiske Trieste. Når du lader Sixt Biludlejning Umag arrangere din transportløsning, går de rekreative stunder nemt hånd i hånd med kulturoplevelserne!
Prisvenlige premiumbiler hos Sixt

Prisvenlige premiumbiler hos Sixt

På vores kontor i Umag glæder vores dygtige personale sig til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at designe den helt rigtige transportløsning. Vi har adskillige prisvenlige premiumbiler, såsom stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr i Sixtbilen, kan vi sammensætte en unik løsning til dig, som kan inkludere eksempelvis GPS eller autostol. Bagefter venter eventyret i en af Kroatiens dejligste byer, og vi glæder os til at være en del af rejsen. Sixtkoncernen er en af de mest erfarne inden for biludlejningsbranchen. Vores historiske rødder strækker sig tilbage til 1912, hvor vi startede op i Tyskland. Efterfølgende er Sixtlogoet blevet spredt til mere end 100 lande, hvor vi hver eneste dag servicerer kunderne med altid toptunede udlejningsbiler.
Show more
Godt at vide når du lejer i Umag
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Umag.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Umag?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Umag. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Umag?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Umag

Kan jeg booke et langtidslejemål i Umag?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Umag?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Umag

Vis mere