Billeje i Rijeka Lufthavn

 

Mest populære i Rijeka Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Rijeka Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Rijeka Lufthavn filial

Adresse

Hamec 1, 51513 Omisalj, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00
Helligdage
07:00 - 22:00

Vores services ved Rijeka Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Rijeka Lufthavn (RJK), så du får chancen for både at opleve de kroatiske byer langs Kvarnerkysten og Istrien. Det er ganske enkelt den perfekte kobling, hvor der venter nogle af Kroatiens mest prægtige seværdigheder, såsom et af verdens største amfiteatre, samt lækre badestrande. Med billeje i Rijeka Lufthavn kan vi tilbyde dig økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne. Et sortiment, der både sigter mod dig, der er erhvervsdrivende, og dig, der er ferierejsende. Du kan frit vælge den ønskede kategori og booke den over nettet eller telefonen. Du skal blot være OBS på, at det ikke er muligt at lægge en bestilling på en specifik bilmodel.
Rundt i Kroatien med Sixt

Rundt i Kroatien med Sixt

Sixt Biludlejning i Rijeka Lufthavn ligger på øen Krk, hvorfor lufthavnen også i ny og næ benævnes som Rijeka Krk Lufthavn. Når du lander i lufthavnen, er der ca. 30 km ind til selve Rijeka, der ligger ved Kvarnerkysten. Byen har en af de mest driftige skibshavne, ligesom byen er kendt for sine mange historiske seværdigheder, såsom domkirken Vitus, hyggelige fortovscaféer og strøget Korzo. Fra Rijeka er der under 2 timers kørsel til Istriens Pula, der kan bryste sig af lækre badestrande og et af verdens største amfiteatre, og der er desuden mulighed for at køre videre til Brijuniøerne. Billeje i Rijeka Lufthavn er derfor alle tiders alternativ til dig, der ikke vil begrænse dig til ét sted, men derimod vil opleve flere facetter af Kroatiens kulturliv.
Sixtservice siden 1912

Sixtservice siden 1912

Sixt har været i gang siden 1912, og i dag har vi lokale stationer verden over. Vi tilbyder en professionel udlejningsservice, der tager hånd om dine forskellige behov, og du er altid velkommen til at spørge ind til vores tips og muligheden for ekstra services i forhold til udlejningsbilen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Rijeka Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Rijeka Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Rijeka Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rijeka Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Rijeka Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 268 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Rijeka Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Rijeka Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Rijeka Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Rijeka Lufthavn

Vis mere