Billeje i Dubrovnik Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Dubrovnik Lufthavn filial

Adresse

Airport Dubrovnik, Cilipi, 20117 Dubrovnik, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00
Helligdage
07:00 - 22:00

Vores services ved Dubrovnik Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Dubrovnik Lufthavn (DBV), så du med egne øjne kan nyde Adriaterhavets perle, hvis gamle bydel er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Rejs gennem tid og sted, mens du kravler på fortene, slentrer gennem de små gader, kigger ud på det klare blå Adriaterhav eller tager bilen videre ud til vinmarkerne lige uden for byen. Vi kan varmt anbefale dig en kør selv ferie i Kroatiens Dubrovnik, og hos Sixt Biludlejning i Dubrovnik Lufthavn er vi klar med udlejningsbiler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars, cabrioleter, 4x4 og varevogne. Bestil den ønskede bilkategori via vores hjemmeside eller tag en snak med vores kundeserviceteam over telefonen. Husk, at du forhåndsreserverer en bestemt bilkategori og ej en specifik bilmodel. Modellen kan dog vælges via en app ved ankomsten i lufthavnen.
Op i Dubrovniks højder med Sixt

Op i Dubrovniks højder med Sixt

Vores station ligger i Dubrovnik Lufthavn, få kilometer fra Dubrovnik by. Du lander i det sydlige Kroatien, lige ud mod Adriaterhavet, og Dubrovnik Lufthavn er således et godt udgangspunkt, hvis du planlægger en længere tur langs Adriaterhavskysten. Selve Dubrovnik er umådeligt smuk via sine mange imponerende fæstningsværker, der har overlevet alt fra jordskælv til borgerkrig. Vandr f.eks. rundt på den 2 kilometer lange bymur i 25 meters højde med udsigt til vandet eller langs strøget Stradún. Adriaterhavet indbyder også til sjove fritidsaktiviteter, besøg f.eks. Den Blå Grotte, Modra Splija, med det helt særlige blå skær. Billeje i Dubrovnik Lufthavn giver også mulighed for at tage til Peljesac halvøen, Split eller hvad med et smut til Sarajevo?
GPS navigation til Sixtrejsen

GPS navigation til Sixtrejsen

Billeje i Dubrovnik Lufthavn giver dig en stor fleksibilitet hver dag under opholdet, og med vores ekstraudstyr som GPS navigation og autostole er der også styr på din kørekomfort. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om alternativerne.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Dubrovnik Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dubrovnik Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Dubrovnik Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dubrovnik Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Dubrovnik Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 499 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Dubrovnik Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Dubrovnik Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Dubrovnik Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?