Billeje i Porec

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Porec

Sixt Biludlejning i Porec

Sixt Biludlejning i Porec

Drømmer du om en europæisk bilferie, er Kroatien et perfekt valg. Et af de mest eftertragtede ferieområder er Istrien, hvis kystlinje har direkte oversigt mod Adriaterhavet, hvorfor de forskellige destinationer får en mildest talt perfekt billedlig udsigt, der nærmest minder om noget fra et postkort. Samtidig er afstandene mellem byerne ikke større, end at de kan besøges på kortere dagsudflugter. Hos Sixt har vi planen klar. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Porec allerede i dag, pak kufferten og lad drømmene få liv! Når man taler om Istrien halvøens store popularitet, nævnes Porec ofte som en af de byer, man bør besøge. Du får her alt, hvad du forventer dig af en vaskeægte ferieby. Du kan slentre gennem romerske porte, der leder tankerne tilbage på romernes storhedstid, ligesom der er udsigt til Adriaterhavet, mens strandene er helt i top. Samtidig bliver bybilledet præget af byens smukke basilika, ligesom der er seværdigheder for både store og små. Børnene vil f.eks. elske akvariet, mens de voksne i selskabet måske stævner ud mod Baradinegrotten, hvor man kan nærstudere de forskellige drypstensformationer. Samtidig er der flere nationalparker på egnen, heriblandt Plitvice nationalparken med de smukkeste vandfald. Med billeje i Porec bør du unde dig selv en tur i nationalparken. En af Kroatiens mest besøgte seværdigheder. Parken ligger et par timers kørsel fra din base i Porec. Med Sixt biludlejning i Porec har du også chancen for at slå vejen forbi Istriens andre seværdige destinationer, såsom Pula og Rovinj. Er du ude på at shoppe løs, er det bl.a. en god idé at tage mod Pula, hvor du også finder et af verdens største amfiteatre.
Sådan booker du Sixt billeje i Porec

Sådan booker du Sixt billeje i Porec

Det er ret enkelt at få bestilt en udlejningsbil gennem Sixt. Vi kræver blot, at du vælger din foretrukne bilkategori og det kontor, hvor bilen skal afhentes. Måske ved du allerede nu, at udlejningsbilen skal følge dig allerede fra lufthavnen og videre til turene langs kysten. Her hos Sixt har vi dog mere end 4000 internationale stationer, så find endelig det Sixt kontor, der matcher dine rejseplaner. Når udlejningsbilen er fundet, skal du afgøre med dig selv, om du gerne vil udstyre bilen med ekstraudstyr. En GPS kan f.eks. være en ideel løsning, hvis du drømmer om at suse op og ned ad Kroatiens Adriaterhavskyst. Har du spørgsmål til billeje med Sixt, er vi kun et klik eller opkald væk!
Show more
Godt at vide når du lejer i Porec
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Porec?
For at leje bil hos SIXT i Porec skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Porec.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Porec?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Porec. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 114 anmeldelser
Efter aflevering
(5,0)
Køretøjet
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Porec

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Porec?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Porec?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Porec?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Porec

Vis mere