Billeje i Dubrovnik

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Dubrovnik

Sixt Biludlejning i Dubrovnik

Sixt Biludlejning i Dubrovnik

Her præsenterer vi dig for en unik mulighed for at tage bilen med til Kroatiens Dubrovnik. Det giver dig en ultimativ frihed, hvad enten du er interesseret i at køre langs Adriaterhavskysten, vil køre rundt i selve Dubrovnik eller skal videre til andre storbyer. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Dubrovnik og få alle de fordele, der følger med, når du lejer din bil hos et af verdens største og ældste biludlejningsselskaber. Vi har stationer verden over, så du nemt kan bevæge dig fra Sixt kontor til Sixt kontor, når bilferien er din foretrukne rejseform.Billeje i Dubrovnik sender dig rundt på en destination, der giver dig en fantastisk chance for at opleve Adriaterhavskysten. Dubrovnik er både en badeby og kulturby, der virkelig forstår at forene livets sødmefulde stunder, hvad enten du er til havudsigt, mens du nyder et glas kold hvidvin på terrassen, vil grave dig ned i det gyldne sand på en strand som Banje eller gerne vil ud at opleve noget her og nu. Et besøg i Dubrovnik bør automatisk sende dig ud på en fascinerende gåtur på den enorme bymur, der er placeret i 25 meters højde. Turen strækker sig over ca. 2 kilometer, så husk fornuftigt fodtøj. Undervejs venter der en række enestående seværdigheder, så glem endelig ikke kameraet. Måske er du også vild med at shoppe. Tag her en tur ned ad hovedstrøget Stradún, hvor du oplever et rigt folkeliv og masser af butikker. Byen har masse at tilbyde dig, hvad enten du elsker natteliv, eksklusive restauranter eller historiske seværdigheder, hvorfor biludlejning i Dubrovnik er en fremragende idé.
Hvad kan Sixt?

Hvad kan Sixt?

Sixt kan kort og godt tilbyde dig kvalitative udlejningsbiler inden for stort set alle kategorier, og det er vel at mærke biler, der kan lejes til favorable priser, så du får et glimrende alternativ til kollektiv trafik. Det giver dig masser af råderum, både økonomisk og rent tidsmæssigt, til at planlægge dit ophold. Måske bruger du billeje i Dubrovnik til at effektivisere din vej rundt i byen, eller måske er det netop en løsning til at gøre alting mere afslappet, fordi du netop selv tager kontrollen. Husk, at vi hos Sixt altid er klar til at rådgive dig, når du booker over telefonen eller nettet. Du skal dog lige være klar over, at vi desværre ikke kan tilbyde dig at booke specifikke modeller, da du kun lejer ud fra kategorier.
Show more
Godt at vide når du lejer i Dubrovnik
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dubrovnik?
For at leje bil hos SIXT i Dubrovnik skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dubrovnik.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Dubrovnik?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Dubrovnik. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 792 anmeldelser
Køretøjet
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Dubrovnik

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Dubrovnik?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dubrovnik?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Dubrovnik?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Dubrovnik

Vis mere