Billeje i Zadar Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Zadar Lufthavn filial

Adresse

Zadar Airport PP 367, 23222 Zadar, Zemunik Donji, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00
Helligdage
07:00 - 22:00

Vores services ved Zadar Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Zadar Lufthavn (ZAD), der er porten til regionen Dalmatien, Kroatiens førende turistregion. Her kan du skue over Adriaterhavet, stikke næsen ned i romerske udgravninger eller nyde de driftige shoppingstrøg med en moderne storbypuls. Med billeje i Zadar Lufthavn har du desuden friheden til at tage videre mod en større by som Split. Vi kan tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, så vi har et sortiment, der spænder lige over det praktiske, økonomiske og det luksuriøse. Måske drømmer du om en storbyferie i en sportsvogn eller en familieferie i en rummelig stationcar. Valget er dit hos vores kroatiske station, Sixt Biludlejning i Zadar Lufthavn.
Rejs rundt i Dalmatien med Sixt

Rejs rundt i Dalmatien med Sixt

Zadar Lufthavn ligger i den nordlige del af Dalmatien, der måske er mest kendt for de sydligere destinationer, Dubrovnik og Split. Men Zadar har masser af tilbud, og byen ligger blot få kilometer lufthavnen. Seværdighederne omfatter bl.a. kirken Donatus, bymuren, byens palads, strøget Kalelarga samt de romerske udgravninger. Er du i Zadar, bør du ikke misse chancen for at opleve områdets nationalparker, heriblandt Karnati. Det er også fristende at tage et smut til Split, der ligger halvanden times kørsel fra Zadar. Dubrovnik kan nås på omkring 4 timer via E65.
GPS, et perfekt tilbehør

GPS, et perfekt tilbehør

Med billeje i Zadar Lufthavn er du ikke kun sikret toptunede udlejningsbiler. Du kan også benytte dig af tilbuddet om ekstraudstyr. GPS navigation er f.eks. et godt valg, hvis du skal rundt til de forskellige byer i Dalmatien. Er I to, der rejser sammen, kan det også være nyttigt med et ekstra chaufførnavn på lejekontrakten. Forhør dig om vores mange muligheder, så du er klar til det kroatiske ferieeventyr, enten på egen hånd eller sammen med venner og familie.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Zadar Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Zadar Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Zadar Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zadar Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Zadar Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 461 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Zadar Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Zadar Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Zadar Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Zadar Lufthavn

Vis mere