Billeje i Bulgarien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Bulgarien

Mest populære i Bulgarien

* Priserne er udregnet den 31.03.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sofia Lufthavn T2 der starter den 07.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Bulgarien

Sixt Biludlejning i Bulgarien

Sixt Biludlejning i Bulgarien

Lej en bil allerede i dag. Med en forhåndsreservation kan du uden videre afhente den ønskede bil, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Bulgarien. Bemærk, at du kan vælge mellem flere af vores kontorer, så giv dig tid til at vælge den placering, der fungerer bedst i forhold til dine rejseplaner. Måske søger du et kontor nær en bestemt by eller lufthavn? Vi står klar til at hjælpe dig med alle facetter af din billeje i Bulgarien, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen. Dejlige Bulgarien på Balkanhalvøen lokker med sit behagelige klima, sin skønne Sortehavskyst, flotte bjergkæder og Donausletten. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du udforske det hele i dit tempo. Når du vælger Sixt Biludlejning i Bulgarien, kan du f.eks. vælge at køre direkte mod Sortehavet og nyde landets dejlige sandstrande, heriblandt den livlige Golden Sands med den skønne strandpromenade. Eller måske har du overvejet idylliske Nessebar med det azurblå vand. Du kan også besøge den dejlige nationalpark Rila for et spændende dyreliv og flora, tage op i Balkanbjergene og se den store Donauslette eller besøge Plovdiv for at opleve oldtidsruiner og se det smukke romerske amfiteater. Eller hvad med at vende Sixt bilen mod feriebyen Varna, som tilbyder dejlige strande, museer, et delfinarium og ruiner fra romerske bade?Med en bilrejse i Bulgarien kan du naturligvis også sætte kursen mod det altid festlige Sunny Beach.
Sådan bestiller du din Sixt bil

Sådan bestiller du din Sixt bil

Det er utroligt nemt at bestille en udlejningsbil på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores Sixt team. Det eneste, du skal tage stilling til, er, hvilken bilkategori du foretrækker, om du ønsker ekstraudstyr af nogen form, og om du vil udnytte vores forskellige ekstra services. Sixt billeje i Bulgarien er let tilgængelig, men kommer hele vejen rundt, så du med stor tryghed kan sætte dig ind i din lejebil og nyde turen langs de bulgariske veje. En Sixt lejebil er ensbetydende med frihed og fleksibilitet på rejsen. Skulle der melde sig et spørgsmål eller to, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores team på din ønskede destination.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bulgarien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bulgarien?
For at leje bil hos SIXT i Bulgarien skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bulgarien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bulgarien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 700 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Bulgarien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bulgarien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bulgarien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Bulgarien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Bulgarien

Vis mere