Billeje i Varna Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Varna Lufthavn filial

Adresse

Int. Airport, Arrivals Hall 1, 9000 Varna, Bulgarien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
09:00 - 21:00
Helligdage
09:00 - 21:00

Vores services ved Varna Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

En komfortabel tur langs Sortehavskysten begynder hos Sixt Biludlejning i Varna Lufthavn (VAR). Hos Sixt får du en professionel biludlejningsservice, og hos Sixt billeje i Varna Lufthavn står vi klar til at modtage dig med et udvalg af økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Selvom vi ikke kan garantere bestemte modeller, kan vi garantere de specifikke bilkategorier, og at du får friheden til at tilrettelægge dit eget eventyr langs Sortehavet bag rattet i din Sixt bil. Hos Sixt Biludlejning i Varna Lufthavn kan du hente og aflevere24/7.
Porten til Sortehavet

Porten til Sortehavet

Varna Lufthavn er udgangspunktet for en stor del af de mange resorts, der ligger langs Sortehavets kyst. Golden Sands, Albena og Balchik er blot nogle af de steder, du vil kunne nå, når du vælger billeje i Varna Lufthavn. Sortehavskysten lokker med sine gyldne strande og lækre resorts, men området byder også på alternative oplevelser som den mystiske Stenskov, et område af naturligt opståede stensøjler på omkring 50 m2, hvis oprindelse endnu ikke har kunnet forklares. Stenskoven ligger omkring 18 kilometer vest for Varna og kan kun nås i egen bil.
Bulgariens yndede feriemål

Bulgariens yndede feriemål

Varna er et eftertragtet turistmål og er nærmest et resort i sig selv. Her finder du et livligt natteliv, lækre strande, masser af shopping muligheder og et stort antal museer og seværdigheder. Varnas arkæologiske museum huser verdens ældste guldskat, og i byen finder du de velbevarede ruiner af romerske, termiske bade fra det andet århundrede, de største af sin slags i Bulgarien. Når byen har taget pusten fra dig, kan du slentre en tur i den 8 kilometer lange Primorski Park eller trække ud til nogle af de smukke strande, eksempelvis den noget fredeligere Galata beliggende 7 kilometer fra centrum. Lej en bil hos Sixt og kom frit omkring Varna og omegn.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Varna Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Varna Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Varna Lufthavn skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Varna Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Varna Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 118 anmeldelser
Efter aflevering
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Varna Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Varna Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Varna Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Varna Lufthavn

Vis mere