Billeje i Plovdiv Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Plovdiv Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Plovdiv Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Plovdiv Lufthavn filial

Adresse

Arrival Hall, 4009 Plovdiv, Bulgarien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
09:00 - 20:00
Helligdage
09:00 - 20:00

Vores services ved Plovdiv Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ved Sixt Biludlejning i Plovdiv Lufthavn (PDV) kan enhver rejsende finde udlejningsbilen til den kommende rejse rundt i det sydlige Bulgarien. Når du er landet i Bulgariens næststørste by Plovdiv, skal du blot følge skiltene direkte hen til Sixtkontoret i Plovdiv Lufthavn, hvor udlejningsbilen og lejekontrakten venter på dig. Du kan sagtens booke på forhånd. Det kan f.eks. ske her på hjemmesiden eller telefonisk, men det er naturligvis også fuldt ud muligt at dukke op på kontoret i lufthavnen, når du står og mangler en bil. Fra lufthavnen har du derefter ca. 12 km nordpå til selve Plovdiv, men det er selvfølgelig op til dig at vælge, hvor du skal hen.
Det romerske amfiteater eller mod bjergene?

Det romerske amfiteater eller mod bjergene?

Den historiske storby Plovdiv er hjemsted for mange interessante seværdigheder, som er et besøg værd. Det gælder blandt andet byens velbevarede og imponerende romerske amfiteater, der jævnligt afholder udendørskoncerter om sommeren, samt det fascinerende etnografiske musem, der giver et fremragende indblik i regionens kultur og historie. Med billeje i Plovdiv Lufthavn har du naturligvis også mulighed for udflugter rundt i landet, eksempelvis sydpå mod bjergene og skiområdet Pamporovo eller østpå mod Burgas og de vidunderlige strande ved Sortehavet.
Få en behagelig og tryg bilrejse

Få en behagelig og tryg bilrejse

Lej en økonomibil, stationcar eller måske 4x4'er til natureventyrene. Måske søger du en sportsvogn, der kan tage dig med rundt på de bulgarske veje. Medarbejderteamet glæder sig til at byde dig velkommen til Sixt Biludlejning i Plovdiv Lufthavn, så vi kan hjælpe dig med alt det praktiske i forbindelse med bilrejsen. Husk, at din billeje i Plovdiv Lufthavn altid kan omfatte flere former for ekstratilbehør. Bestil trygt hos en af de største i branchen. Vi er desuden et af de ældste firmaer i branchen, idet de historiske rødder går helt tilbage til året 1912.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Plovdiv Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Plovdiv Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Plovdiv Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Plovdiv Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Plovdiv Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 17 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Plovdiv Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Plovdiv Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Plovdiv Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Plovdiv Lufthavn

Vis mere