Billeje i Sofia

 

Mest populære i Sofia

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sofia Lufthavn T2 der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Sofia

Sixt Biludlejning i Sofia

Sixt Biludlejning i Sofia

Har du en Bulgarienstur i tankerne, og har du lyst til at lægge vejen forbi Sofia, så lej en bil. Hos Sixt Biludlejning i Sofia kan du finde både økonomibiler og stationcars samt sportsvogne, cabrioleter og 4x4, så der skulle være mange muligheder, som kan afstemme netop dine og dine rejsefællers behov. Din udlejningsbil kan bookes online eller pr. telefon. Hvis du ikke på nuværende tidspunkt ved så meget om Sofia, bliver du positivt overrasket over den bulgarske hovedstad. Den har i mange år ikke været så tilgængelig, men er nu begyndt at åbne sig op for turisterne. Det er en østeuropæisk storby, hvor det er nemt at få én på opleveren, hvis man mere er vant til de vesteuropæiske destinationer, og så er det en billig storby. Nogle af byens største seværdigheder er den imponerende Aleksandâr Nevskikatedral og kirken Boyana med de unikke UNESCO freskoer. Derudover er det historiske nationalmuseum også en oplevelse værd med sine udstillinger om Balkans spændende fortid. Bymidten er fyldt med store smukke bygninger, så der er masser at give sig til i byen. Byen er virkelig charmerende, men også meget sammensat. Fyldt med elitedesign til høje priser sammen med balkanfolklore og hyggelige, rustikke gaderestauranter.
Bulgariens perler

Bulgariens perler

Med Sixt billeje i Sofia kan du nå vidt omkring i Bulgarien, som er et ganske overskueligt land. Sofia ligger i den vestlige del af landet. Du kan tage turen ud til Sortehavet og nyde godt af landets smukke og berømte strande. Eller du kan tage op i Balkanbjergene og tage på en skøn vandretur. Kun 20 minutter uden for Sofia finder du Vitosha National Park, hvor du kan opleve skøn natur ganske tæt ved Sofias centrum. Alt er muligt med biludlejning i Sofia.
Gør klar til at booke din udlejningsbil

Gør klar til at booke din udlejningsbil

Ved at benytte dig af billeje i Sofia er flere spændende udflugtsmål inden for rækkevidde og du kan kombinere din byferie med andre spændende og måske mere landlige seværdigheder i oplandet. Sixt er et af verdens største udlejningsselskaber, og vi har stationer fordelt over alle de centrale bulgarske byer, så lad eventyrlysten råde. Vi tilbyder dig kvalitetsbiler til favorable priser, når du lejer din bil hos Sixt teamet. Husk, at vi giver dig chancen for at booke ud fra specifikke kategorier, hvorimod det ikke er muligt at booke specifikke modeller på forhånd. Hav også in mente, at du muligvis får brug for ekstraudstyr.
Show more

Godt at vide når du lejer i Sofia

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sofia?
For at leje bil hos SIXT i Sofia skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sofia.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Sofia?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Sofia. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 616 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)

FAQs om lejemål i Sofia

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Sofia?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sofia?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sofia?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?