Billeje i Sofia Lufthavn T1

 

Vejvisning til Sofia Lufthavn T1 filial

Adresse

T1 - Sofia Airport, 1000 Sofia, Bulgarien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 23:30
Helligdage
08:00 - 23:30

Vores services ved Sofia Lufthavn T1

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hos Sixt Biludlejning i Sofia Lufthavn Low Cost (SOF) er vi klar til at hjælpe dig rundt i Bulgarien, rejs i dit eget tempo og efter personlige ønsker. Vi har bilen, der gør dit besøg til en fornøjelse, og ved at tilvælge billeje i Sofia Lufthavn Low Cost kan vi tilbyde dig økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Sixt giver dig en kundeserviceorienteret biludlejning, og hos Sixt Biludlejning i Sofia Lufthavn Low Cost kan du afhente og aflevere din bil 24 timer i døgnet.
Lad Bulgariens hovedstad overraske dig

Lad Bulgariens hovedstad overraske dig

Sofia er en af Europas ældste storbyer og er en dynamisk og kosmopolitisk storby, der for alvor er ved at blive et yndet turistmål. Her kan du altid opleve en helt særlig blanding af europæisk og mellemøstlig kultur og arkitektur, der giver rejsen i Bulgarien et eksotisk tvist. Sofia centrum ligger omtrent 10 kilometer fra Sixt billeje i Sofia Lufthavn Low Cost.
Med Sixt på opdagelsesrejse

Med Sixt på opdagelsesrejse

Lej en bil i Sofia Lufthavn Low Cost og tag på opdagelse omkring Sofia. Et af de mest seværdige steder i Sofia er Aleksandâr Nevski katedralen, der er en af verdens største ortodokse kirker. Kirken er mageløs med sine gyldne kupler og skyggefulde hvælvinger, og den er derfor et must see. I Sofia finder du også et af de få monumenter, der er tilbage fra kommunisttiden, så er du mere interesseret i nyere tids historie, skal du køre omkring Soviet Army Monument. Sofia ligger ved foden af Vitoshabjerget, så når byen bliver for lummer, kan du hoppe i din Sixt bil og spendere nogle timer i nationalparken ved bjerget. Book din bil hos Sixt via nettet eller ring til os, så hjælper vi dig med at finde bilen til dig Vi hjælper også meget gerne med flere gode tips!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Sofia Lufthavn T1

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sofia Lufthavn T1.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sofia Lufthavn T1?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sofia Lufthavn T1?
Book nemt et langtidslejemål hos Sofia Lufthavn T1 ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Sofia Lufthavn T1

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Sofia Lufthavn T1?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?