Billeje i Golden Sands

 

Vores services ved Golden Sands

Sixt Biludlejning i Golden Sands

Sixt Biludlejning i Golden Sands

Golden Sands er et af Bulgariens mest populære feriemål. Lej en bil og få den perfekte indgangsbillet til dette ferieresort ved Sortehavskysten, hvor du i nærområdet både finder destinationer som Sunny Beach, Nessebar og Varna. Det er sommer, vandsjov og seværdigheder på en perlerække. Med en udlejningsbil til rådighed har du friheden til at veksle mellem solbadning og sightseeing, når det passer ind i dit program, og du får endvidere mulighed for at se en endnu større bredde af, hvad Bulgarien har at tilbyde dig, end hvis du blot benytter dig af kollektiv trafik. Tag med Sixt til Bulgarien og bestil billeje i Golden Sands allerede i dag.Golden Sands bringer på mange måder tankerne hen på Las Vegas, blot er du her i Bulgarien nær Sortehavskysten. Området henvender sig både til børnefamilier, de solhungrende vandhunde samt unge, der elsker fest i gaden! Området er spækket med hoteller, ligesom ferieresortet er rig på aktivitetstilbud såsom casino, bådudflugter, vandland, minigolf, spacentre og masser af solbadning på en af Europas bedste strande. Om aftenen lever gader som Party Street op til deres ry, men med Sixt biludlejning i Golden Sands kan du også vælge at tage på begivenhedsrige udflugter til det mere autentiske Bulgarien. Besøg f.eks. klippeformationerne Kap Kaliakra, slottet i Baltchik eller middelalderbygningerne i Nessebar. Billeje i Golden Sands kan også benyttes til rundrejser til storbyer som Varna og Burgas, hvor der er masser af shoppingmuligheder, men også masser af kulturelle seværdigheder, der giver en god kontrast til livet i Golden Sands. Der er derfor masser af gode grunde til at satse på at have en udlejningsbil til rådighed på turen til Golden Sands, hvis du da ikke planlægger solbadning og vandsport dagen lang.
Nem bookingproces over telefon og net

Nem bookingproces over telefon og net

Professionelt og lettilgængeligt samt en udlejningsservice til billige penge, det er nogle af nøgleværdierne for Sixt Biludlejning i Golden Sands. Som selskab har Sixt over 100 års erfaring inden for bilbranchen og har mere end 4000 stationer placeret verden over. Det er derfor helt op til at vælge dit næste pitstop, når du rejser til Bulgarien og vil hente en af vores Sixt biler. Du får kvalitet og kan leje din bil inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne, og de enkelte biler kan forsynes med ekstraudstyr efter eget valg. Billeje i Golden Sands gennem Sixt er ganske enkelt et perfekt valg til dit rejseeventyr!
Show more

Godt at vide når du lejer i Golden Sands

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Golden Sands.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Golden Sands?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Golden Sands. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Golden Sands?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,0
Baseret på 2 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(4,0)

FAQs om lejemål i Golden Sands

Kan jeg booke et langtidslejemål i Golden Sands?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Golden Sands?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Golden Sands

Vis mere