Billeje i Sunny Beach

 

Vores services ved Sunny Beach

Sixt Biludlejning i Sunny Beach

Sixt Biludlejning i Sunny Beach

Skal du besøge Sunny Beach, så lej en bil hos Sixt! Sunny Beach er meget mere end blot strandliv og natteliv, så giv dig selv muligheden for at blive mobil med Sixt biludlejning i Sunny Beach, hvor du vælger mellem et stort udvalg af kategorier. Du kan f.eks. vælge mellem økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Området ligger på smukkeste vis direkte ud til Sortehavet, så vælg mellem kortere dagsture eller en mere roadtriplignende ferie. Sunny Beach har længe været kendt som ét af de mest populære strandområder i Østeuropa og med god grund. Du finder fantastiske strande, og Sunny Beach klæder sig på til fest og farver ved nattetide. Desuden er Bulgarien et billigt land at holde ferie i, så du kan bare slå dig løs. Også hoteller og restauranter har gode priser, og du får et højt niveau for få penge, ligesom hos Sixt. Er du afsted med børn, kan Sunny Beach også byde på diverse familieaktiviteter. På Flowerstreet finder du gode shoppingmuligheder, og butikkerne har åbent til sent ud på aftenen.
Guldskatte og østers

Guldskatte og østers

Med billeje i Sunny Beach kommer du nemt ud til områdets andre seværdigheder, og selvom stranden er svær at slippe, er der faktisk mange andre spændende oplevelser. Kun 5 km fra Sunny Beach finder du middelalderbyen Nessebar med historiske bygninger. Eller hvad med et besøg i den større by Burgas? Der er også mulighed for vinsmagning i området Pomorie. I Varna, som er landets tredjestørste by, finder du et arkæologisk museum, som byder på verdens ældste guldskat. Skatten stammer fra en 6000 år gammel gravplads udenfor byen, som du nemt besøger med Sixt biludlejning i Sunny Beach. En af de begravede fik sit skelet guldbelagt, så det er én af de ting, du kan se på museet! Dronning Marias palads i Balchik er ligeledes et spændende udflugtsmål. Dronningen var søster til engelske Dronning Victoria, men bekendte sig til Bahaitroen, som har rødder i islam. Paladset repræsenterer således et møde mellem øst og vest. Du kan også besøge muslingefarmen Dalboka med muslinger i alle afskygninger.
Lej en bil i Sunny Beach i dag

Lej en bil i Sunny Beach i dag

Med Sixt billeje i Sunny Beach får du en optimal service samt kvalitetsbiler, der som hovedregel har kørt under 25.000 km og er forholdsvis nye. Sixt er kort og godt et kvalitetsstempel, når det gælder biludlejning, så lej en bil hos os allerede i dag!
Show more

Godt at vide når du lejer i Sunny Beach

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sunny Beach.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Sunny Beach?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Sunny Beach. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Sunny Beach?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 7 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,2)

FAQs om lejemål i Sunny Beach

Kan jeg booke et langtidslejemål i Sunny Beach?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sunny Beach?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Sunny Beach

Vis mere