Billeje i Burgas

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Burgas

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Burgas Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Burgas

Sixt Biludlejning i Burgas

Sixt Biludlejning i Burgas

Selvom Sunny Beach løber med en stor del af opmærksomheden, når vi taler om Bulgariens Sortehavskyst, gemmer området på mange andre perler! Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Burgas og oplev en af Bulgariens vigtigste og største havnebyer, hvor du både får et charmerende fiskermiljø, mulighed for at tage på stranden og smutte forbi kunstgallerier og interessante museer. Sunny Beach ligger såmænd blot under en times kørsel fra Burgas. Sixt tilbyder dig kvalitetsbiler til udlejning inden for kategorier som 4x4, sportsvogne, økonomibiler og cabrioleter.Burgas er rent geografisk placeret i det sydøstlige Bulgarien, direkte ud mod Sortehavskysten, og du ankommer her til den fjerdestørste by i landet. Havnen i Burgas er landets største og er derfor blevet et naturligt samlingspunkt for Bulgariens fiskeindustri. Burgaskysten er dog et elsket turistområde, hvor du både får tid til at dykke, fiske og shoppe! Desuden huser Burgas frodige parkmiljøer så som Sea Garden med de mange charmerende overraskelser. Med billeje i Burgas kan du også køre mod byens strande, men et besøg i Burgas sender dig imidlertid ligeledes ud på en historisk rejse, hvor du kan opleve det autentiske Bulgarien, og det er nærliggende at kombinere det med en tur til kulturbyen Nessebar, der ligger under 1 times kørsel fra Burgas. Vil du have natteliv for alle pengene, kan du tage forbi Bulgariens mest omtalte ferieresort Sunny Beach eller Sozopol, der blev etableret af grækerne og rummer mange kulturskatte. Med biludlejning i Burgas får du kort sagt hurtig adgang til Sortehavskystens bedste ferietilbud!
Book udlejningsbilen og kør rundt i Bulgarien

Book udlejningsbilen og kør rundt i Bulgarien

En udlejningsbil fra Sixt er den ideelle løsning, hvis du planlægger en rundrejse eller et længere forretningsophold i Bulgarien. Med billeje i Burgas har du et perfekt springbræt til de bulgarske storbyer langs kysten, og med et besøg i bl.a. Varna, kan du nemt koble fornøjelser med forretninger. Nyd f.eks. havdyrene i deres rette element, enten ved strandene eller i byens akvarium. Du kan naturligvis også vælge at køre længere ind i landet. Sixt tilbyder dig fleksible udlejningsløsninger, når svaret er bilferie. Vi har toptunede udlejningsbiler, der blot står og venter på din bestilling over nettet eller telefonen. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du søger svar om, hvilken bilkategori du skal vælge eller vil have nærmere info om vores ekstraudstyr til bilerne. Vælg frit den ønskede Sixt station i Burgas og omegn og kig forbi!
Show more
Godt at vide når du lejer i Burgas
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Burgas?
For at leje bil hos SIXT i Burgas skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Burgas.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Burgas?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Burgas. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 41 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,2)
Overdragelse af køretøj
(4,2)
FAQs om lejemål i Burgas
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Burgas?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Burgas?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Burgas?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?