Billeje i Burgas Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Burgas Lufthavn filial

Adresse

Burgas Airport, 8000 Burgas, Bulgarien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
09:00 - 20:00
Helligdage
09:00 - 20:00

Vores services ved Burgas Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Opdag Sortehavskysten med en lejebil fra Sixt Biludlejning i Bourgas Lufthavn (BOJ). Bourgas Lufthavn er den anden travleste lufthavn i Bulgarien og udgangspunktet for at nå de mange skønne badesteder beliggende langs Sortehavets kyst, såsom Sunny Beach og Nessebar. Selve Bourgas by ligger godt 10 kilometer fra Bourgas Lufthavn, og med en bil fra Sixt når du hurtigt frem til netop din destination. Hos Sixt Biludlejning i Bourgas Lufthavn har vi et spændende udvalg af økonomibiler, stationcars, cabrioleter og 4x4, og her kan du hente og aflevere din lejebil 24 timer i døgnet. Bestil din bil over nettet allerede i dag eller giv os et kald!
Med Sixt på ferie

Med Sixt på ferie

Sortehavskysten er et lækkert sted at tage på badeferie, og både nord og syd for Bourgas finder du herlige udflugtsmål, som kan nås hurtigt og nemt, når du vælger billeje i Bourgas Lufthavn. Smid dig i en liggestol på Sunny Beach efter blot en halv times kørsel fra lufthavnen eller hvad med en slentretur i den gamle bydel i Sozopol med den afslappede bohemecharme beliggende små 40 kilometer syd for Burgas? Du kan også drage fuld nytte af din lejebil fra Sixt og tage en tur omkring en af de smukke søer, der omgiver Bourgas by, såsom Atanasovsko, der er kendt for sit mangfoldige fugleliv.
Sixt bringer dig til centrum af Bourgasbugten

Sixt bringer dig til centrum af Bourgasbugten

Selve Bourgas by byder på en charmerende bykerne, Bulgariens største havn og interessante museer og kirker. Lej en bil hos Sixt og få adgang til de mange fornøjelige sider af Bourgas og omegn. Vores team står klar til at hjælpe dig afsted i den helt rigtige bil med det helt rigtige udstyr. Bemærk dog, at vi ikke kan garantere bestemte modeller, men udelukkende specifikke biltyper. Med billeje i Bourgas Lufthavn åbner Sixt Sortehavskysten for dig.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Burgas Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Burgas Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Burgas Lufthavn skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Burgas Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Burgas Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 35 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Burgas Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Burgas Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Burgas Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?