Billeje
Bulgarien
Oversæt
Bulgarien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Bulgarien: Sixt Rent a Car

Lej en bil allerede i dag. Med en forhåndsreservation kan du uden videre afhente den ønskede bil, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Bulgarien. Bemærk, at du kan vælge mellem flere af vores kontorer, så giv dig tid til at vælge den placering, der fungerer bedst i forhold til dine rejseplaner. Måske søger du et kontor nær en bestemt by eller lufthavn? Vi står klar til at hjælpe dig med alle facetter af din billeje i Bulgarien, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen.

Sixt Biludlejning i Bulgarien

Dejlige Bulgarien på Balkanhalvøen lokker med sit behagelige klima, sin skønne Sortehavskyst, flotte bjergkæder og Donausletten. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du udforske det hele i dit tempo. Når du vælger Sixt Biludlejning i Bulgarien, kan du f.eks. vælge at køre direkte mod Sortehavet og nyde landets dejlige sandstrande, heriblandt den livlige Golden Sands med den skønne strandpromenade. Eller måske har du overvejet idylliske Nessebar med det azurblå vand. Du kan også besøge den dejlige nationalpark Rila for et spændende dyreliv og flora, tage op i Balkanbjergene og se den store Donauslette eller besøge Plovdiv for at opleve oldtidsruiner og se det smukke romerske amfiteater. Eller hvad med at vende Sixt bilen mod feriebyen Varna, som tilbyder dejlige strande, museer, et delfinarium og ruiner fra romerske bade?Med en bilrejse i Bulgarien kan du naturligvis også sætte kursen mod det altid festlige Sunny Beach.

Sådan bestiller du din Sixt bil

Det er utroligt nemt at bestille en udlejningsbil på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores Sixt team. Det eneste, du skal tage stilling til, er, hvilken bilkategori du foretrækker, om du ønsker ekstraudstyr af nogen form, og om du vil udnytte vores forskellige ekstra services. Sixt billeje i Bulgarien er let tilgængelig, men kommer hele vejen rundt, så du med stor tryghed kan sætte dig ind i din lejebil og nyde turen langs de bulgariske veje. En Sixt lejebil er ensbetydende med frihed og fleksibilitet på rejsen. Skulle der melde sig et spørgsmål eller to, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores team på din ønskede destination.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice