Billeje i Ostrig

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Ostrig

Oplev Ostrig

Sixt Biludlejning i Østrig

Sixt Biludlejning i Østrig

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Østrig og nyd bjerglandet i det centrale Europa, hvor du kan følge i fodsporet på kendte komponister som Mozart, genopleve scenerne fra film som Sound of Music, ligesom du kan udforske både intime bjerglandsbyer og de store byer med masser af designbutikker. Sixt Biludlejning i Østrig er rigt repræsenteret i de større byer og lufthavne. Lad os her blot nævne Wien, Graz og Linz samt Weiz, Kaprun, Innsbruck, Dornbirn, Sankt Johann, Tyrol, Villach Fuerniz, Vösendorf og Hoershing. Din billeje i Østrig kan bookes via vores hjemmeside eller ved at give et ring til det ønskede kontor. Vi er et af verdens største selskaber inden for biludlejning, så lej trygt din bil hos os.Der er noget særligt smukt ved at køre i en bil langs Alperne, når du passerer den østrigske grænse. Måske har du valgt at tage turen på egen hånd gennem det europæiske vejnet, hele vejen fra Danmark til Østrig. Men hvorfor ikke spare både timer og energi? Hop ombord på flyveren og rejs mod din foretrukne destination i Østrig. Her venter Sixt på dig, hvor vi kan præsentere dig for en række forskelligartede bilkategorier. Når lejekontrakten er på plads, er du klar til at køre ud i landskabet, hvad enten du vil besøge bjergkæder eller butikskæder i de store østrigske byer. Husk, at du altid bør booke din billeje i Østrig på forhånd, så din bil venter på dig ved ankomsten. Det gør det meget nemmere at komme afsted på ingen tid.Seværdigheder i ØstrigBjerglandet Østrig med dets tætte vejnet byder på næsten uendelige naturoplevelser sommer og vinter. Fra det øjeblik, du stiger ind i din komfortable Sixt udlejningsbil, er du omgivet af bjerge, sneklædte tinder og grønne dale med brusende floder.I den moderne storby Wien møder du forretningskvarterer og et historisk centrum med flot arkitektur, og du skal ikke køre mange kilometer, før de største seværdigheder dukker op i horisonten. Her kan du nyde synet af de gamle paladser såsom Schönbrunnslottet, det kunsthistoriske museum, kejserpaladset, Zoologisk Have og det gamle rådhus. Graz har tilsvarende monumenter og det kendte Universitetsmuseum, mens Linz byder på en forfriskende blanding af ny og gammel arkitektur.Kører du ud i landet, er bjergene i denne del af Alperne monumentale, og omkring skisportsstederne ved Innsbruck, Salzburg og andre steder glider du nemt gennem snelandskabet i din Sixt udlejningsbil. Du når desuden nemt op til de små alpehytter og bjergbyer med hyggelige hoteller og restauranter. Hvis du er på ferie, er Sankt Johann værd at besøge med sine glimrende skisportssteder og gode golfbaner. Eller måske vil du ud at sejle på de spejlblanke bjergsøer.Østrig er altid en oplevelse, og du kommer let til nabolandene herfra i din udlejningsbil.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ostrig
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ostrig?
For at leje bil hos SIXT i Ostrig skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ostrig.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Ostrig?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 14820 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Ostrig

Kan jeg booke et langtidslejemål i Ostrig?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ostrig?