Billeje i Graz

 

Mest populære i Graz

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Graz der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Graz

Sixt Biludlejning i Graz

Sixt Biludlejning i Graz

Østrigs næststørste by er en kulturperle udover det sædvanlige. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Graz bliver det nemt og belejligt at udforske de mange oplevelser, der venter i byen! Vi tilbyder en bred vifte af køretøjer, lige fra sportsvogne og cabrioleter til mellemstore familiebiler og varevogne. Vælg den biltype, der passer bedst ind i dine planer for dit ophold, og kør verden i møde! Vi gør billeje i Graz til en leg, så du får mest muligt ud af din tur. Lej en bil på vores hjemmeside eller ring til os, og så hjælper vi dig meget gerne.Under dit besøg i Graz bør du ikke gå glip af byens klokkespil, men det er nu heller ikke noget større problem, da byens klokkespil på torvet af samme navn toner an hele tre gange om dagen. Nyd de to figurer i traditionelle klædedragter, når de kommer ud og danser til den sæsonbetonede musik. En anden seværdighed i byen, er den gamle bydel, som tidligere kom på UNESCO’s Verdensarvsliste. Hop ind i din bil fra Sixt Biludlejning og besøg den ældste del af Graz, der er som ét stort museum. Gå en tur blandt de smukke, gamle huse og kirker samt de middelalderlige facader, som i dag blander sig med moderne arkitektur.
Kulturparadiset venter med billeje i Graz Foruden den gamle bydel venter der snesevis af museer i byen. Bl.a. kan nævnes Sporvognsmuseet, Folkekulturmuseet, Arkæologisk museum, Kriminologisk museum og Børnemuseet for de mindste. Desuden findes der naturligvis massevis af museer for de kunstinteresserede, herunder Kunsthaus, hvis ydre arkitektur er et besøg værd i sig selv. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Graz kommer du nemt rundt mellem de museer, der interesserer dig allermest. Slut eksempelvis dagen af med at køre en tur forbi botanisk have og se, hvad der mon gemmer sig i de store drivhuse.
En tur op på toppen

En tur op på toppen

Hvis du trænger til at strække benene efter lang tid i din lejebil fra Sixt, kan du passende tage traveturen op ad Schlossberg. Bakken ligger midt i byen og er langt over 400 meter høj. Gå på opdagelse i de fine haver og udforsk bakken. Her finder du både klokketårnet fra det sekstende århundrede med Graz%u2019 tungeste klokke og den smukke brønd Türkenbrunnen. Noget af det bedste ved turen op på Schlossberg er dog den spektakulære udsigt, der venterdig!
Show more

Godt at vide når du lejer i Graz

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Graz?
For at leje bil hos SIXT i Graz skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Graz.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Graz?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Graz. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1055 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Graz

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Graz?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Graz?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Graz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Graz

Vis mere