Billeje i Salzburg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Salzburg

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Salzburg Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Salzburg

Sixt Biludlejning i Salzburg

Sixt Biludlejning i Salzburg

Går du og overvejer at besøge Salzburg? Smart valg, for der er tale om en af Østrigs absolut smukkeste byer, og hvert gadehjørne har en ny historie til dig, lige fra forhistorien som saltby til elsket kulisse i klassikeren Sound of Music. Kombinér din ferierejse med biludlejning i Salzburg hos Sixt, så du selv kan tage på tur til de mange seværdigheder i Salzburg og omegn. Hos Sixt Biludlejning vælger du mellem kategorier som økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter, stationcars og 4x4. Vi gør altidvores bedste for at imødekomme dine individuelle behov, når du gør brug af vores billeje i Salzburg, om end vi ikke kan garantere dig en bestemt model i reservationsøjeblikket, men udelukkende den ønskede kategori. Med biludlejning i Salzburg lander du i hovedstaden, der ligger i delstaten af samme navn, i det vestlige Østrig. Den har taget sit navn fra saltet, som man begyndte at bryde for ca. 3000 år siden. Byen er en af de allersmukkeste på kontinentet, hvilket bl.a. skyldes dens beliggenhed ved floden Slazsach, den storslåede fæstning Hohensalzburg, den gamle bydel Altstadt samt de fine små strøg og arkadegårde. Husk at besøge caféerne på Alter Markt og iagttag byens borgere i ro og mag. Om aftenen skabes der en fantastisk stemning ved de belyste grave ved kirkegården St. Peter. Det er byen, hvor Mozart er født. Tjek koncertkalenderen for musikhøjskolen Mozarteum og lad de søde toner akkompagnere dit besøg. Det er også muligt at komme til vejrs med Mönchsberg, hvor du finder det moderne kunstmuseum. Fra bjergtoppen har du en betagende udsigt! Du kan også komme på en Sound of Music tur, hvis du er tilhænger af den ultrapopulære musicalfilm, hvis handling tager udgangspunkt i Salzburgs smukke miljø.
Naturskønne omgivelser inden for korte afstande

Naturskønne omgivelser inden for korte afstande

Lej en bil hos Sixt og se, hvad delstaten Salzburg i øvrigt kan tilbyde dig. Udenfor byen finder du verdens største ishuler ved Werfen. Hulerne strækker sig over et område på 42 km. Ved Berchtesgaden har du desuden mulighed for at opleve en saltmine og blive klogere på den kultur, som har givet navn til området. Det er en totalsanseoplevelse! Eller måske lokker det med et besøg på Stille Nacht & Heimatmuseet i Oberndorf, hvor du kan dykke ned i julesangens historie og lære mere om den stærke musikkultur i Østrig.Der ergode grunde til at benytte sig af billeje i Salzburg hos Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Salzburg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Salzburg?
For at leje bil hos SIXT i Salzburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Salzburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Salzburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Salzburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 1534 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Jaguar XE
Jaguar XE
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
FAQs om lejemål i Salzburg
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Salzburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Salzburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Salzburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Salzburg

Vis mere