Billeje i Linz

 

Mest populære i Linz

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Linz der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Linz

Sixt Biludlejning i Linz

Sixt Biludlejning i Linz

Er du på vej til Østrig for at besøge Linz, kan vi varmt anbefale dig at tage imod Sixt tilbud om biludlejning i Linz. Lej en bil og bliv uafhængig af alle andre. Du får mulighed for at se byen og området i dit helt eget tempo, og du kan frit vælge mellem vores mange forskellige bilkategorier, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Husk, at du reserverer ud fra kategori og ej specifikke modeller. Vi gør dog naturligvis altid vores bedste for at imødekomme dine behov under dit ophold. Linz er Østrigs tredjestørste by og ligger i den nordlige del. Oprindeligt var Linz et handelscentrum på saltruten fra Salzkammergut til Bøhmen, og i dag fungerer byen stadig som et finanscentrum, men den har også en stærk profil inden for kulturen. I 2009 blev den kåret som europæisk kulturby. Linz ligger idyllisk ved floden Donau, hvorfor du har rig mulighed for at tage på sejltur An Der Schönen Blauen Donau. Ars Electronica Center er fremtidens museum og er en af byens største attraktioner. Her kan du blive bekendt med det teknologiske pionérarbejde, og bygningen er i sig selv lidt af et mesterværk.Det er også et sjovt sted at tage børnene med, da der eksisterer et såkaldt børnelab, hvor de små kan afprøve forskellige ting. Besøg i øvrigt også Linz’ lokale bjerg Pöstlingberg. Togbanen bringer dig til tops ogsender dig ud på en af de stejleste ture i Europa. På toppen kan du besøge domkirken og nyde den pragtfuldeudsigt.
Naturskønne omgivelser indenfor overskuelige afstande Linz tilbyder desuden masser af kultur og koncerter. Det store musikteater har et attraktivt program, som du kan tjekke ud på forhånd. Med din billeje i Linz har du endvidere mulighed for at udforske området ved Donaufloden, som byder på idyllisk beliggende landsbyer, gårde, slotte og huse med den typisk østrigske blomsterpragt. Du kan også overveje at benytte biludlejning i Linz til at besøge andre af landets store byer såsom Wien og Salzburg eller tage til trekkingsteder i de storslåede alper.
Biludlejning i Linz er en bekvem ferieform

Biludlejning i Linz er en bekvem ferieform

Der er mange gode grunde til at benytte sig af billeje i Linz hos Sixt. Vi tilbyder dig en god service samt forskellige ekstra tilbud til din lejebil, såsom autostole, automatgear, GPS navigation etc. Sixt er et godt udgangspunkt, hvis du drømmer om at køre rundt i de smukke østrigske landskaber.
Show more

Godt at vide når du lejer i Linz

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Linz?
For at leje bil hos SIXT i Linz skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Linz.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Linz?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Linz. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Linz

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Linz?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Linz?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Linz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Linz

Vis mere